Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o procesor amd FX-8370 AM3+ 4.0GHz

TomekNowak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie o amd fx 8370 składam zestaw dla kolegi i nie wiem ile mhz ramu wybrać by koś podał ile może uczymać mhz bo intem np i5 4690k może mieć tylko 1600 mhz tak pisze na stronie intela ale napisał by ktoś ile może mieć maksymalnie uczymać mhz ramu?

Opublikowano

?!1 co wy macie z tym amd ludzie nie ukrywajmy do gier jak i do innych czyności są to śmiecie [no może taki 8 rdzeniowy buldożer jest dobry w renderingu ale to ewenement]

Opublikowano

?!1 co wy macie z tym amd ludzie nie ukrywajmy do gier jak i do innych czyności są to śmiecie [no może taki 8 rdzeniowy buldożer jest dobry w renderingu ale to ewenement]

Trochę przesadzasz. Świetnie dają sobie we wszystkim radę, same w sobie są tańsze, tylko konieczność zakupu chłodzenia i mocniejszej płyty pod OC i opłacalność gdzieś się zatraca. 

Do czego ma być ta jednostka i dlaczego tylko AMD ? 

Zestaw porażka.

Opublikowano

Pytałem się kolegi powiedział że intel jednak może być złożył by ktoś zestaw do 4000 zł +/- z intelem ale pod gry nagrywanie itd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...