Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO za 19 zł na allegro? Fake czy nie?

Diavo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ściema (: . Najczęściej są to jakieś podrobione Ruskie key-e tak jak sprzedawali na Orginie, gra Ci działa przez jakiś czas, lecz potem blokują CI tego CD-keya i już sobie nie pograsz.

Opublikowano

Ściema (: . Najczęściej są to jakieś podrobione Ruskie key-e tak jak sprzedawali na Orginie, gra Ci działa przez jakiś czas, lecz potem blokują CI tego CD-keya i już sobie nie pograsz.

Okej dzięki :). A opłaca mi się teraz kupić za 40 zł na allegro globala? Możesz mi podać link do zaufanej aukcji? Będą jakieś promocje czy już nie?

Opublikowano

No mój kolega konta kupił konto Steam z kilkoma grami + cs-em i po pół roku je stracił.

Opublikowano

kupno kradzionego konta a kupno klucza na allegro jest tym samym? dobry czlek z ciebie -.-

@t

tutaj masz pewniaka:

http://allegro.pl/counter-strike-global-offensive-cs-go-cdkey-24-7-i5166906764.html

Ziomek, na allegro za 20 zł, to jest kradzione konto które ludzie sprzedają.

Takie cos wygada, więc nie wporwadzaj w błąd tylko czytaj ze zrozumieniem. Dziękuję.

Opublikowano

Ziomek, na allegro za 20 zł, to jest kradzione konto które ludzie sprzedają.

Takie cos wygada, więc nie wporwadzaj w błąd tylko czytaj ze zrozumieniem. Dziękuję.

rly taki tepy jestes?

KUPNO KONTA Z CSEM(nie klucz) = straceniem go.

po 2 opinia wlasnie byla do twojej odpowiedzi a nie autora.

@t

jak juz wyzej podalem link - jest to pewniak co do kupna klucza.

Opublikowano

rly taki tepy jestes?

KUPNO KONTA Z CSEM(nie klucz) = straceniem go.

po 2 opinia wlasnie byla do twojej odpowiedzi a nie autora.

@t

jak juz wyzej podalem link - jest to pewniak co do kupna klucza.

Typ sie będzie kłócił o to, że ludzie SPRZEDAJĄ KRADZIONE KONTA NA allegro. Które potem są banowane.

Kupujesz klucz, za 20 zł? Ruski cruck który wygasa. Cos jeszcze wytłumaczyć (= ?

Podałeś dobre źródło kupna, ale za 20 zł to podejrzane.

Opublikowano

Tragedia ta "dyskusja"

Więc tak, zazwyczaj takie klucze to jakieś podróbki które działają jakiś czas lub zabawy w jakieś zagranicze kody itd, przez które ci banują konto.

Owszem zdarza się że firmy hurtowo dostają jakieś promocje, albo moją jakieś kontrakty/wyprzedaże i sprzedają po niskich cenach w ograniczonej ilości, ale patrząc na to konto allegro które jest świeże

nie ufałbym tej aukcji.

A konto steam mają gówno wspólnego z kluczami.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Nigdy nie kupuj csgo na allegro, już bardziej bym się kierował w stronę stron takich jak ceneo itd. Tam masz pewność że konto nie zostanie po jakimś czasie usunięte i nie jest od ruskich generatorów ;) A swoją drogą sam kupiłem na ceneo i do tej pory gram :) A jeśli nie chcesz wydawać pieniędzy to są strony gdzie można zbierać punkty by wymienić na key'a ;)

Opublikowano

Ja kupiłem u kogoś (masówka - w aukcji po 999 kluczy) za 35zł (lipiec) a kolega w listopad/grudzień kupił u tego samego za 29 i do dziś działają, więc na allegro można śmiało kupić klucz, ale polecam dokładnie przeczytać opis i kupić tam gdzie pisze, że kod na EU lub global (my mamy eu)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Sedox.pl - 27zł za legalnego keya (no bo idziesz do lewiatana i ci tam drukuja). Polecam, skorzystałem już 2 razy, na żadnym koncie nie wygasło. (rok, drugie konto miesiąc)

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Sedox.pl - 27zł za legalnego keya (no bo idziesz do lewiatana i ci tam drukuja). Polecam, skorzystałem już 2 razy, na żadnym koncie nie wygasło. (rok, drugie konto miesiąc)

strona już nie działa czy zmieniła domenę?

Jeszcze wskazówka: nie kupuj giftów od osób prywatnych, bo gift można "zabrać" po określonym czasie.

Opublikowano

Kupowałem wiele razy na fabrykakluczy.pl Polecam od serduszka :)

A tego nie kupuj pewnie fake, chodz nie wiadomo. Może ktoś załatwia ruskie keye i nie zawsze musi być fałszywy :)

Opublikowano

Kupowałem wiele razy na fabrykakluczy.pl Polecam od serduszka :)

A tego nie kupuj pewnie fake, chodz nie wiadomo. Może ktoś załatwia ruskie keye i nie zawsze musi być fałszywy :)

-21 negatywów na aukcji na allegro to raczej jest fałszywy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...