Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UOL vs FNC

Gość T1Lay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strasznie słabo fnatic zagrali, zabrakło gry teamowej. Za dużo się wywracali pojedynczo co UOL wykorzystało :(

Za tydzień będzie lepiej :)

Opublikowano

Strasznie słabo fnatic zagrali, zabrakło gry teamowej. Za dużo się wywracali pojedynczo co UOL wykorzystało :(

Za tydzień będzie lepiej :)

Ja tam kibicowałem UOL i ciesze się, że wygrali B).

Nie lubie nowego fnc...

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że obecne FNC się ze sobą nie dogaduje. Ze starej ekipy został tylko yellowstar, gdzie z rekklesem się dogadywali nawet bez słów. A teraz nie wiem co to jest, jungler jakiś dziwny, mida mają nawet nawet, o adc nie mam zdania, a top miał tyle fajnych szans żeby wejść, a jak już doszło co do czego to w 80% padał jako pierwszy. Gdzie te czasy w których zamiast głosu komentatotów było słychać "cyanide!!" "xpeke!!"... Mi osobiście się nie podoba skład obecnego FNC. Na koniec dodam że zgadzam się z Erykiem, za dużo się wywracali pojedynczo co UOL wykorzystało. Może wyciągną wnioski z gier które rozegrali. Zobaczymy jak UOL poradzi sobie w dalszych grach ^^.

janna_by_xlittlex-d8cqbj4.png

~ Janna, the Storm's Fury

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...