Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież itemów.

llancer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,przez ostatnie pare dni mialem sporo roboty i nie gralem.

Dzis wchodze na steam,patrze nie mam 2 wartościowych skinów,reszta bez zmian.

Patrze w wymiany-dokonano wymiany z CSLNG | DakePakeBots

Tylko jakim cudem skoro wczoraj nawet na kompa nie wszedlem,na mailu nic nie akceptowalem,mimo ze wiadomosc doszla i zostala odczytana. WTF ?

Jednym słowem ktoś wbił mi sie na konto i zabrał sobie p90 asiimov i m4a1-s atomowy stop

Gdzie moge napisac do supportu jakos zeby to odzyskac. Nie wierze ze i mnie to dopadło :/

Do tego kazdy z moich znajomych dostal linka do jakiejs strony w wiadomosci,czuje ze tez zostana oszukani :/

Pomocy :/ 15 euro w dupe.

Opublikowano

Wchodziłeś, w jakies podejrzane linki, albo antyvirus CI coś wykrył, bądź może pobrałeś jakiegoś zarażonego ss-a od typa z cs;go l.

Opublikowano

K***a byla jakas strona z czcionkami,ale kurde pisalo cos o rar,byl plik exe itd,usunalem,w procesach nic nie bylo,w programach nic myslalem ze wszystko ok,a nagle po paru dniach brak itemów.

Tylko 3 bronie mi zabral i to wszystko. :/ Jeszcze autoszmate  :/

Ja nic nie akceptowalem,mnie nawet w domu nei bylo o tej porze,chyba można napisac do jakiegos suportu czy cos :/

I jeszcze 2 bronie na rynek wystawil,tylko kasy z nich nie mam.

Opublikowano

Napisz do supportu innej możliwości nie widze, jak serio nie pamiętasz co się z tym mogło stac.

Możliwe, że te skiny masz w Retursach na CS;GO Lounge, sprawdzales?

Opublikowano

Gralem na nich w wtorek.

Potem cale dnie spędzałem poza miastem na działce,nie mialem checi grać,teraz wchodze nie ma moich skinow tylko jakis szajs.

Patrze oferta wymiany zaakceptowana,wtf,wchodze na maila no  wiadomosc jest,tyle ze zaakceptowana.

Jak napisac do tego suportu,znaczy gdzie w to wejsc,podobno lepiej po angielsku itd. Wytlumaczysz bo nie ogarniam ich suportu :/

Steam guard włączony,gry nie uruchamiane nic :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...