Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bugi CS czy mojego sprzętu?

Karolek :3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem,
skończyłem grać (lamić) przed chwilą mixa. W dwóch kluczowych rundach CS:GO zaczął zachowywać się dziwnie.

1. Po skończeniu (licznik zaciął się na 0:00) do początku rundy nie mogę się ruszyć, zmienić broni, nie widzę ruchu innych graczy.
  2. Biegnę, biegnę, i nagle gra klatkuje (fps: 300), tak jakby ekran odświeżał mi się co sekundę (gra zwolniła o połowę). Typowe przeskoki w czasie ;_;

Teraz pytanie - wina cs'a czy mojego sprzętu (sygnaturka)? 

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

Twojego sprzętu po opisywanych problemach wnioskuje, że możesz miec jakieś skoki Pingu ( Internetu ) .

Opublikowano

Stały ping 45ms. Na TeamSpeak'u rozmawiałem normalnie :/

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Reinstalacja Cs pomoże, kompa masz przeciętnego więc problemów nie powinno być ze sprzętem.

Jest też taka możliwość, że to wina serwera CS

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...