Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy rodzaj wyścigu, jaki ukończyłem, ma znaczenie, jakie części będą ukryte pod kartami?

vandarx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam jedno pytanie czy jest jakaś różnica czy karta złota wypadła po wygranym dragu/wyścigu/ucieczce drużynowej? Czy przykładowo z dragów części ultra dropia najrzadziej bo są najszybsze a z ucieczek drużynowych szybciej?

Opublikowano

Z tego co wie to ze wszystkich wyścigów lecą części tak samo. Częstotliwość zależy jedynie od koloru karty.

Należy jeszcze zaznaczyć, że części ultra i pro nie polecą z wyścigów singleplayer.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Ja na 10 dragów w klasie S wygrywam około 7-8 więc xD

A mam jeszcze 1 pytanie czy ten bug z nitrami na dragu jest dozwolony?

jbc nie ozywam ale ostatnio widziałem jak 2 osoby na tym cisnęły.

Opublikowano

1 czy 2 jak tam powtórzysz bieg to nic Ci się nie stanie byle byś tego nagminnie nie robił. Co do kart, różny drop rate z różnych rzeczy inny z ucieczek, inny z wyścigów i dragów. Po każdym wyścigu dostajesz kartę przypisaną do twojej wygranej i niezależnie, którą byś kliknął zawsze otrzymasz to samo co było przypisane przez serwer czy klikniesz 1 czy 5 kartę.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...