Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy warto kupić premium na mclista?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To już zależy jedyne od Ciebie. 

Za dużo nie dostajesz jak kupisz premium. 

Według mnie takie reklamy to są denne - I to totalnie. Jeżeli chcesz "być pierwszy" to ok...

Ale według mnie tak reklamują się słabsze serwery prowadzone przez dzieci z wysokim kieszonkowym, który zamiast wydać na porządne cele rozdają dla hostingów minecraft i innych takich pierdółek.

~To tylko moje zdanie - Nikt nie ma prawa mi go zabronić.

Pozdrawiam. :) 

Opublikowano

Czy ja wiem, reklama kosztuje tam 30zł za 15dni

YouTuber bierze od 30 do 100 zł ale przeważnie ich ceny wahają się w okolicach 50zł więc tylko 20zł więcej a różnica między mclistą a yt jest ogromna.

Na McListę wchodzą nieliczni a YouTber to jednak ktoś kogo oglądają ludzie którzy mu ufają i na pewno jeżeli zrobi reklamę to jakiś % jego widzów wejdzie i sprawdzi serwer i tutaj twoja rola jeżeli masz oryginalny pomysł to Ci widzowie zostaną na dłużej a jeżeli nie to wyjdą ;)

Możesz także poprosić YouTubera aby za dodatkową kasę albo z prośby twojej pograł tam 7dni a jego widzowie na pewno będą chcieli z nim pograć i pogadać ;)

Jeżeli zatrudnisz 2/3 YouTuberów i każdy zgodzi się na taki układ masz 100 osób murowane jak nie więcej ;) pamiętaj nie pisz jakby to było icha zadanie bo im zapłaciłeś zawsze zapytaj albo poproś a na pewno się zgodzą

TEMAT

Opublikowano

Najlepszą reklamą serwera jest zrobić dobry serwer, po prostu. Vipy na tego typu serwisach jak McLista nie oferują zbyt wiele, więc się 'nie opyla'.

P3Mo0F4.gif

Opublikowano

Najlepszą reklamą serwera jest zrobić dobry serwer, po prostu. Vipy na tego typu serwisach jak McLista nie oferują zbyt wiele, więc się 'nie opyla'.

Jak w cytacie, nie opyla Ci się.

A w ogóle, mclista.pl jest słaba, i i tak twój banner będzie po 50 kupionym bannerze.

­

34923350025282114401.jpg

Pasjonat
Opublikowano

Nie ma sensu, w ogóle mało osób korzysta już z takich list, a woli wejść nawet tu na forum poczytać.

I tu całkowita racja, to najlepsze co może być, a w dodatku podstawa wszystkiego.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Najlepiej zastanów się czy sam wszedłbyś na taką stronę, jeśli szukasz serwera. Ja bym nie szukał a nawet jeśli to nawet nie patrzyłbym na reklamy.

Opublikowano

Jeżeli masz dużo pieniędzy to warto, zawsze to szansa, że ktoś wejdzie. Przy ograniczonym budżecie lepiej będzie zrobić reklamę u jakiegoś małego youtubera/na fanpage'u.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...