Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsoring ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem w stanie zaoferować:
-serwer dedykowany
-Strone WWW na skryptach konga
-hosting www
-domenę
-zabezpieczenia
-source(o tym więcej przy rozmowie jeśli się dogadamy/projekt wyda mi sie ciekawy)
Oczekuję:
-Umiejętności ( nie chce sytuacji typu wgraj mi to, zrób mi to - mogę pomóc ale na tyle ile moge bo zajmuje się swoim projektem)
-Serwer ma na siebie zarabiać
-Przyjmuje gotowce ale bez przesady bo pliki rykoxa czy nieśmiałego się u mnie nie przyjmą
Chyba tyle.Wszelkie pytania proszę zadawać pod tym tematem.Kontakt ze mną przez PW na forum, GG:53065509

Opublikowano

Mogę polecić bo widać że wszystko opisane, pisałem z nim na PW i da się normalnie dogadać :) Polecam !

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Jak najbardziej mogę polecić , współpracowałem z kolegą i jest zaufany :)

Opublikowano

Po przeczytaniu tematu stwierdzilem ze dana osoba wie co robi,jednak co do tych gotowców to nie musialeś tego pisać bo jak jedna osoba zgłosi sie z gotowcem to potem będziesz miał spam non stop;)

Polecam

lqn1ws1buph9.png

Opublikowano

­Chłopak wie czego chce, polecam - zna się na rzeczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...