Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mobberhack na Temidamt2

Pr0Player

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tak jak w temacie, szukam mobberhacka na temidamt2 . !

4uc581.jpg

Opublikowano

Jeśli temida nie jest zabezpieczona przed plikami .mix, logininfo.py to mobber który podał up z pewnością zadziała.

Nothing.

Opublikowano

Jeśli temida nie jest zabezpieczona przed plikami .mix, logininfo.py to mobber który podał up z pewnością zadziała.

Własnie o to chodzi ze jest zabezpieczona ;/

@Edit

Najgorsze jest to ze nie posiada pliku pyton22.dll a gdy sie wezmie z innego klienta wyskakuja bledy ;/

4uc581.jpg

Opublikowano

Polecam autoclicker ale to nic wtedy nie mozesz robić na kompie, ale dziala tak samo jak mobberhack i z pewnością nie dostaniesz za to bana, ponieważ to nie jest coś nie legalnego :D

-Przydałby się jakiś autopickup na tą Temide :D

Opublikowano

ja sprawdzałem tyle tych autoklkaczy żaden mi tam nie działał ale może jest jakiś którego nie sprawdzałem a działa chętnie sprawdzę tylko nazwy

temida jest zabezpieczona i przed dll i mix i py

to samo przydał by sie jakiś bs na ten serwer bo ten wbudowany to o kant uja mogę rozje... żaden ze spisu nie działa sprawdzałem każdy ktoś kumaty jak by zrobił pod roty bs który bonował by szybciej i np 15 slot a nie tak jak ten co zmienia co polowe minuty bon i 7 slot no spoko 7 slot ale ten czas zmiany bonów to masakra jest jakaś

Opublikowano

ja sprawdzałem tyle tych autoklkaczy żaden mi tam nie działał ale może jest jakiś którego nie sprawdzałem a działa chętnie sprawdzę tylko nazwy

temida jest zabezpieczona i przed dll i mix i py

to samo przydał by sie jakiś bs na ten serwer bo ten wbudowany to o kant uja mogę rozje... żaden ze spisu nie działa sprawdzałem każdy ktoś kumaty jak by zrobił pod roty bs który bonował by szybciej i np 15 slot a nie tak jak ten co zmienia co polowe minuty bon i 7 slot no spoko 7 slot ale ten czas zmiany bonów to masakra jest jakaś

przed dll nie jest zabezpieczona ;) problem w tym ze nie moge znalezc nigdzie mobbera w dll

4uc581.jpg

Opublikowano

przed dll nie jest zabezpieczona ;) problem w tym ze nie moge znalezc nigdzie mobbera w dll

omg od miska masz pod dll i nie działa przed każdym dll jest zabezpieczona pierw sprawdź a potem pisz ja sprawdziłem wszystko i bs pod dll i mix py to samo mobberhacki pod dll i mix py musi ktoś kto potrafi edytować wpisy w root tego co tam jest wypier.. i wgrać nowego bs i po problemie jak by był taki bs jak Switchbot gdzie ustawiasz pelerynki itd to by nie trzeba było mobberhacka bo można by było zmienić ip zmianek na id pelerynki i bi lurowało :) ale ja się na tym nie znam    były by 2 problemy rozwiązane w jeden sposób i był by normalny bs jak i mobberhack :) a wiem ze się tak da bo często gram nocami i widzę to samo na wołaj piszą ze ten bs wbudowany to się nadaje do .... ze maja własne i używają i do zmianek i do lurowania tyle ze ludzie nie chcą sie dzielić takimi rzeczami bo to na ich niekorzyść im więcej ludzi tym mniej zysku

Opublikowano

omg od miska masz pod dll i nie działa przed każdym dll jest zabezpieczona pierw sprawdź a potem pisz ja sprawdziłem wszystko i bs pod dll i mix py to samo mobberhacki pod dll i mix py musi ktoś kto potrafi edytować wpisy w root tego co tam jest wypier.. i wgrać nowego bs i po problemie jak by był taki bs jak Switchbot gdzie ustawiasz pelerynki itd to by nie trzeba było mobberhacka bo można by było zmienić ip zmianek na id pelerynki i bi lurowało :) ale ja się na tym nie znam    były by 2 problemy rozwiązane w jeden sposób i był by normalny bs jak i mobberhack :) a wiem ze się tak da bo często gram nocami i widzę to samo na wołaj piszą ze ten bs wbudowany to się nadaje do .... ze maja własne i używają i do zmianek i do lurowania tyle ze ludzie nie chcą sie dzielić takimi rzeczami bo to na ich niekorzyść im więcej ludzi tym mniej zysku

mi dziala dmg hack pod dll ;)

4uc581.jpg

Opublikowano

mi dziala dmg hack pod dll ;)

nabijasz tylko posty sobie takim pisaniem raport za spam to jest potwierdzone ze nic pod dll mix py nie działa

Opublikowano

Podajcie tego clickera i opiszcie jak wgrać itd. Będe bardzo wdzięczny : D ! 

Opublikowano

­Zwykły clicker, wpisujesz w google "Mouse autoclicker" pierwszy lepszy bierzesz - instalujesz. Następnie odpalasz clienta, clickera i ustawiasz co ile ma klikać, najlepiej co sekundę i tam gdzie masz pelerynki dajesz kursor.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...