Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpalać Metin2mod, czy nie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz tysiące innych wspomagaczy, M2MOD'a najlepiej sobie na jakiś czas odpuścić, przynajmniej do kolejnej aktualizacji.

Opublikowano

Wystarczy poczekać,az kamer wypuści niewykrywalnego moda.Pewnie nie ma czasu się za to zabrac dlatego tylko aktualizuje i wrzuca

/niereg. sygna

Opublikowano

To zależy czy chcesz go używać na Metin2.pl czy serwerach prywatnych bo np. na serwery stojące na source nie ma kamera a na PL'u są przypadki,że można wbić po 70lv dorobić się eq +9 i nie dostać bana przez całą grę.

Nothing.

Opublikowano

okey a Wy jaki mod polecicie ??? Taki na którym na przyklad gracie i działa idealnie [wiem google nie boli ale sie cykam troche nie pewnych zródeł] xD wiec jak macie jakis MOD fajny to napiszcie nazwe i link lub nazwe strony ... z GÓRY DZIĘKI !!!

To zależy czy chcesz go używać na Metin2.pl czy serwerach prywatnych bo np. na serwery stojące na source nie ma kamera a na PL'u są przypadki,że można wbić po 70lv dorobić się eq +9 i nie dostać bana przez całą grę.

chodzi o PL bo narazie nie chce mi sie na Privach bo one przychodza i odchodzą {takie zycie] a Pl jest ibedzie {tak mi sie wydaje ] xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...