Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM, pomocnikiem, pomysłodawcą.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

193371425393094369483.png

148211425393094369483.png

Nie którzy może mnie już znają. Mam na imię Mateusz, mam 17lat w tym roku  osiemnastka.  Pochodzę z woj. mazowieckiego dokładnie Radom. Chodzę do liceum o profilu informatycznym. Interesuję się tworzeniem muzyki, grą na keyboardzie, oraz grami komputerowymi.

856281425393094369483.png

Metina pokazał mi kolega. Moim pierwszym serwerem był Astral s2. Osiągnąłem tam woja 78lvl, buffa 75lvl, i wiele innych pobocznych postaci. Skończyłem grać po wprowadzeniu update na grotę i bronie 80lvl. Od tamtego czasu grałem na wielu serwerach prywatnych, choć już wcześniej grałem m.in. na csyt2. Przez długi czas gry w metina interesowałem się nie tylko rozgrywką ale i tworzeniem serwerów. Przyznam ,że ta gra ma dla mnie największe znaczenie i odczuwam do niej czysty sentyment (być może masz tak samo) dlatego postanowiłem dać coś od siebie dla innych graczy. Miałem okazję samemu założyć kilka serwerów hamachi, oraz pomagać innym przy ich serwerach.

920561425393094369483.png

-Od strony tworzenia serwerów mogę pomóc przy pracy na plikach serwerowych, testowaniu, wykrywaniu bugów. Posiadam wiele nie wykorzystanych w metinie pomsłów (mam własny projekt serwera).

-Mogę pomóc przy stronie internetowej, prowadzić fanpage na fb, oraz nagrywać filmiki, zapowiedzi na youtube. Dodam ,że mam fanpage na youtube ponad 3 tysiące lajków młoda grupa wiekowa kilkaset z nich na pewno gra w metina. 

- Pomogę przy robieniu prezentacji, robieniu zdjęć do prezki itp

Po starcie serwera dołożę wszelkich starań aby gracze przestrzegali zasad. Mogę tworzyć różne eventy.

- Będę rozwiązywać problemy graczy i dla każdego służyć radą.

186501425393094369483.png

Nie będę pisał ,że mogę grać od 5-10 godzin dziennie... Wystarczy to ,że kiedy będę potrzebny mogę odrazu się stawić mam czas i na obowiązki i  przyjemności. Wiadomo każdy ma swoje życie prace, szkołę.

Co do tworzenia serwerów powiem wprost ,że bardzo mnie ten temat interesuję szybko przyswajam wiedzę  i robię to z wielkim zapałem. Dlatego właśnie chciałbym go wykorzystać w jakimś ciekawym projekcie na poziomie.  

904111425393094369483.png

Opublikowano

Polecam za względu na estetykę.

Strasznie denerwują mnie w tych waszych podaniach słowa "no miałem kilka serwerów" lub "no pomagałem koledze przy serwerze".

A dowody gdzie? Każdy może to napisać albo wykuć komendy na blachę, to nie czyni z was od razu doświadczonym Game Masterem.

Przede wszystkim trzeba umieć się zachować i trzymać nerwy na wodzy. Powodzenia życzę :)

Opublikowano

Polecam za względu na estetykę.

Strasznie denerwują mnie w tych waszych podaniach słowa "no miałem kilka serwerów" lub "no pomagałem koledze przy serwerze".

A dowody gdzie? Każdy może to napisać albo wykuć komendy na blachę, to nie czyni z was od razu doświadczonym Game Masterem.

Przede wszystkim trzeba umieć się zachować i trzymać nerwy na wodzy. Powodzenia życzę :)

Faktycznie masz racje mnie też to denerwuje. Dlatego ja napisałem wprost jak jest.

Opublikowano

ładnie wszystko opisane, wydajesz się być ogarnięty, więc życzę Ci powodzenia :)

Opublikowano

ładnie wszystko opisane, wydajesz się być ogarnięty, więc życzę Ci powodzenia :)

Dziękuje. Refresh :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...