Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z klientem

xAdr1an

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pobrałem sobie dzisiaj Klienta Armentis ale gdy odpalam plik Armentis.exe wyskakuje mi o to ten błąd

lad_5509c3630df2f.png

Co mam zrobić by działało normalnie? Serwer prezentuje się fajnie i chciałbym na nim zagrać no ale przez to nie mogę. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Posiadasz antyvira? Zeskanuj kompa, bo czytałem teraz na necie, że może to być wina złośliwego wirusa lub wina jakiegoś programu, którego masz na kompie bądź zła instalacja gry.

Opublikowano

Tak mam XPka.

Wirusa również nie mam. No to chyba sobie nie pogram :P

Opublikowano

Zmień zgodność jeśli to nie pomoże skontaktuj się z administracją , ponieważ mieli z tym jakieś problemy.( jak się nie umie robić source binki poprawnie to tak jest) @Rabbitx9

Nothing.

Opublikowano

Jak zmienić zgodność?

Administracja szczerze ma na to wywalone :)

Opublikowano

tak jak Ci tutaj pisze pewnie plik jest stworzony pod aplikację x64 a więc spróbuj go odpalić na maszynie innej niż Windows XP.

Opublikowano

~Wkraczam do akcji~­

~I sposób~

- Wyłącz antywirka i wypakuj plik, odpal jako administrator.

~II sposób~

-Kliknij PPM w plik, następnie wybierz opcję właściwości. Naciśnij zakładkę "Zgodność" i wybierz pierwszą opcję, włącz w trybie zgodności z Windows 7/Visa/Home Premium.

~III sposób~

-Jeżeli żaden z powyższych nie działa, to wykonaj :

-Przeinstaluj system na jakiś 64 bit.

~Pozdrawiam~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...