Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Komputer nie chce się włączyć

djbudownik

Pytanie

Opublikowano

Witam ... dzisiaj włączyłem sobie komputer i poszedłem na dół , gdy wróciłem patrze sie a tu pisze " Trwa urchamianie systemu Windows " flaga jest , ale nic sie nie wczytuje i tak stoi . Zrestartowałem i są dwie opcje albo napraw komputer po błędzie ( jakim błędzie ? :O ) i uruchom system normalnie . Przy czym nie da sie go normalnie uruchomić bo stoi " Trwa urchamianie systemu Windows " , a w pierwszej opcji kliknąłem napraw ale i tak cay czas przywraca i nic :c ... Wczoraj zainstalowałem sterowniki do AMD , ale nie srestartowałem systemu tylko wyłączyłem pozniej i dopiero dzis uruchomiłem to moze byc przyczyna ? ??  POMOŻCIE :( DAM LIKE .... 

AKTUALNY NICK : jacobW 

EMAAAA  :lenny:

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odinstaluj sterownik przez tryb awaryjny? trudne?

Takie trudne ... bo tryb awaryjne nie działał :) przeintalowałem win`a ... dalej to samo było po instalacji sterów , to dałem ostatnia dobra konfiguracja :p 

Opublikowano

Nie do końca zrozumiałem, po prostu czekaj.

Coś tam pisałeś o przywracaniu, przywracanie trwa trochę, więc też czekaj.

Opublikowano

Nie do końca zrozumiałem, po prostu czekaj.

Coś tam pisałeś o przywracaniu, przywracanie trwa trochę, więc też czekaj.

*Naprawa .. źle napisalem naprawia system ... tylko czekam juz pół godziny i nic :D

*Naprawa .. źle napisalem naprawia system ... tylko czekam juz pół godziny i nic :D

PS. naprawe zakonczylo , uruchamia sie dalej tak samo bez paska wczytywania ..... i tak stoi :c 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...