Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Verdea S2 poszukuje beta testerów.

Gość Neilvite

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak widać w tytule tematu, poszukujemy beta testerów na serwer s2.verdea.pl

Aby uzyskać więcej informacji na temat bety zapraszamy na:

Strona serwera: s2.verdea.pl

TeamSpeak3: verdea.pl / ts.verdea.pl

Forum: board.verdea.pl

GG - D0MIK: 50944228

GG - Amber: 49955697

Opublikowano

Nie rozumiem waszego zachowania.. Zrobiliście super serwer, fajnie rozkręciliście, a gdy wam upadł to go zlewacie i robicie S2?

I znając życie go też po jakimś czasie olejecie i zostawicie z 20 osobami online.. Nie polecam współpracy z tymi osobami.

Opublikowano

Nie rozumiem waszego zachowania.. Zrobiliście super serwer, fajnie rozkręciliście, a gdy wam upadł to go zlewacie i robicie S2?

I znając życie go też po jakimś czasie olejecie i zostawicie z 20 osobami online.. Nie polecam współpracy z tymi osobami.

Nawiazujac do Twojej wypowiedzi Administracja nie olała serwera bo cały czas dabali o s1 to ze serwer juz pdoupada to inna sprawa nie jest to wina administracji a tym bardziej olewania serwera. Widze ponownie masz problem z tym żeby lączyc fakty. A s2 robią po to by ponownie zaczać i zachcei społeczność metin2 do gry na odnowionej wersji. I druga sprawa pewnie nawet nie znasz Admnistracji a oceniasz ze nie warto z nimi wspołpracowac. Z mojej storny polecam (miałem szanse zapoznać sie z Administracja.)  ekipa bardzo zgrana i dobre podejscie do gracza i do serwera.

Opublikowano

Nawiazujac do Twojej wypowiedzi Administracja nie olała serwera bo cały czas dabali o s1 to ze serwer juz pdoupada to inna sprawa nie jest to wina administracji a tym bardziej olewania serwera. Widze ponownie masz problem z tym żeby lączyc fakty. A s2 robią po to by ponownie zaczać i zachcei społeczność metin2 do gry na odnowionej wersji. I druga sprawa pewnie nawet nie znasz Admnistracji a oceniasz ze nie warto z nimi wspołpracowac. Z mojej storny polecam (miałem szanse zapoznać sie z Administracja.)  ekipa bardzo zgrana i dobre podejscie do gracza i do serwera.

Administrację znam lepiej niż Ty, byłem tam przyjęty na TGM także proszę zamilcz i nie wypowiadaj się.

Dlaczego twórcy Ascariala przykładowo nie robią kolejnego serwera? Bo potrafią o niego zadbać..

Gdyby mieli oni taką logikę jak Ty, to dziś nie mieliby +2k online. Zniknij z tego forum, bo twoja obecność gryzie mnie niczym Suarez.

Opublikowano

Administrację znam lepiej niż Ty, byłem tam przyjęty na TGM także proszę zamilcz i nie wypowiadaj się.

Dlaczego twórcy Ascariala przykładowo nie robią kolejnego serwera? Bo potrafią o niego zadbać..

Gdyby mieli oni taką logikę jak Ty, to dziś nie mieliby +2k online. Zniknij z tego forum, bo twoja obecność gryzie mnie niczym Suarez.

<facepalm> CZYTAŁEŚ PREZENTACJE? PRZENIEŚLIŚMY SIĘ NA SOURCE. Przenosząc całe S1 było by za duzo bugów i wtedy serwer padłby na 100%..

Serwera nie olaliśmy ani na 5min nikt nie może nam tego zarzucić. ;)

Btw, podaj Twoj nick skoro twierdzisz, że byłeś u Nas TGM. / EDIT

Już wiem kim jesteś, rozumiem dlczego Nas oczerniasz  xD 

Opublikowano

HoRRoRku, nie przypominam sobie, abyś miał u nas rangę TGM'a. Owszem, brałeś udział w rekrutacji, ale po rozmowie odpadłeś. 

Pozdrawiam. 

Opublikowano

Własnie widze jak znasz podszywajac sie ze byłes TGM tak.. widze umiesz dobrze sciemniac powodzenia dalej z takimi ciemnotami ze kims wgl byłes. A druga sprawa serwer serwerowni nie równy dlateog nie moża tego tak porównywać. A trzecia sprawa jestes żałosnym dzieckiem które ma za złe ze go nie przyjeli i pisze takie idotyczne komentarze.

Opublikowano

­Polecam ze względu na sponsora jak i team.

Azurin pseudo grafiku co tam słychać ? :3

­46883540656645472816.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...