Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL dwa problemy (Failed to download i error na stronie 1002)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie wiem czy moje problemy mają związek z kasowaniem danych jednak nic takiego nie miało u mnie miejsca. Raz udało mi się zagrać, a następny raz przy odpaleniu gry dostałem bugsplata i cały czas się ponawiał - czyli wina BoL'a. Pomyślałem że pewnie jakaś aktualizacja jest. I fakt niby próbowało pobrać no ale mam Failed to Download ;/

Próbowałem wg poradnika usunąć plik z folderu BoL'a w Appdata i skopiowałem łatkę no ale nadal to samo.

W dodatku próbując wejść na stronę BoL'a to tam jest ten system który twoja przeglądarkę czy coś (cloudfire) i wyskakuje mi błąd:

Error 1002 Ray ID: 1c9cd50bf4d20ae4 • 2015-03-19 23:07:12 UTC DNS points to local or disallowed IP

Nigdy takiego problemu nie miałem - nie wiem dlaczego. Restart kompa/neta nic nie dał.

Inna przeglądarka także nie może tam wbić.

Jakieś sugestie ?

Opublikowano

Przejdź do windows ( folder ) następnie system32 / drivers / etc / usuń wszystko co masz w środku ..

Jeżeli to nie pomoże usuń wszystko co masz związane z bolem i zainstaluj na nowo 

A jak nie pomoże to kontakt na pw do mnie ^.^

Jeżeli w jakiś sposób ci pomogłem daj like pod moim postem ;)

Opublikowano

Przejdź do windows ( folder ) następnie system32 / drivers / etc / usuń wszystko co masz w środku ..

Jeżeli to nie pomoże usuń wszystko co masz związane z bolem i zainstaluj na nowo 

A jak nie pomoże to kontakt na pw do mnie ^.^

Jak mu pomozesz? Strona nie dziala nic nie usuwaj.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Ok, dzięki. Myślałem po prostu że taki problem mam tylko ja bo o tym nikt nie pisał teraz.

Opublikowano

Sam nie działasz mi wszystko działa jak nie wiesz to się nie wypowiadaj bo nawet nie chce ci się sprawdzić a wszystko działa i działało .......

Jeżeli w jakiś sposób ci pomogłem daj like pod moim postem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...