Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny serwer Metin2 poszukuje Koderów, Questerów i innych członków ekipy. Całkowita ewolucja !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Ja oraz mój dobry znajomy postanowiliśmy założyć prywatny serwer Metin 2, nazwa nie jest jeszcze znana gdyż jest to zbyt wczesna faza projektu, mimo iż byliśmy właścicielami wielu znanych, ale niestety upadłych privów, stawiamy na profesjonalizm w każdym calu z tego właśnie powodu piszę temat na tym oto forum sądząc, że skupia ono grono profesjonalistów. Nie będę się za wiele rozpisywał, każdy kto będzie zainteresowany tematem odezwie się do mnie i powiem dokładnie co i jak.

Osoby jakich poszukuję do współpracy:

Koder/Technik serwera: wolnych miejsc :(3/3)

Qester: wolnych miejsc:(3/3)

GameMaster: wolnych miejsc:(3/3)

TestGameMaster: wolnych miejsc:(2/2)

Tutorial: wolnych miejsc:(3/3)

Grafik: wolnych miejsc: (3/3)

Moderator forum: wolnych miejsc: (2/2)

Co do innych posad.. Czekam na propozycję.

Wymagania:

Koder/Technik serwera:

wiek 20+ (sam mam 26, nie będzie tutaj ustępstw chcę ekipy doświadczonej i wiekowej)

Mikrofon

Wysoka kultura osobista

Wysoki poziom komunikacji w języku polskim lub angielskim

Udowodnienie/Pokazanie swoich prac i umiejętności, a także określenie swojego doświadczenia

GameMaster:

wiek 20+ (sam mam 26, nie będzie tutaj ustępstw chcę ekipy doświadczonej i wiekowej).

Mikrofon

Wysoka kultura osobista

Wysoki poziom komunikacji w języku polskim

Doświadczenie (będzie ono dotkliwie sprawdzane)

TestGameMaster:

wiek 20+ (sam mam 26, nie będzie tutaj ustępstw chcę ekipy doświadczonej i wiekowej)

Mikrofon

Wysoka kultura osobista

Doświadczenie (będzie ono dotkliwie sprawdzane)

Tutorial:

wiek 18+ 

Mikrofon

Wysoka kultura osobista

Znajomość serwera oraz samej gry

Grafik:

wiek 18+ 

Mikrofon

Wysoka kultura osobista

Umiejętność wykonania szaty graficznej strony głównej wraz z szatą graficzną forum

Moderator forum:

wiek 19+

Mikrofon

Wysoka kultura osobista

Udowodnione doświadczenie w prowadzeniu for lub innych portali (potrzebne przy rekrutacji)

A co dla zwykłych graczy ? :)

Oferujemy udział w beta testach serwera potrzebujemy około 40-50 graczy którzy przetestują serwer i pomogą nam wykryć bugi !. Bez ograniczeń wiekowych, potrzebna jest tylko znajomość oraz doświadczenie w grze na prywatnych serwerach..

Wolne miejsca: (50/50)

Serwer wedle planów ma być unikatem oraz całkowitą ewolucją na scenie Metin 2..

Typ: Easy/Medium

Kontakt: GG: 53376245

Lub Prywatna wiadomość tutaj

Opublikowano

Co oferujesz od swojej osoby i  twego kolegi !? no i  oczywiście co w zamian za odwaloną robote , narazie to  wydaje mi się ze szukasz jakiegoś jelenia a nie porządnej osoby do współpracy ;)

Opublikowano

To co oferuję mogę omówić prywatnie... Proszę mnie nie obrażać twierdzeniem, że szukam jelenia... Nie jestem pokroju innych ludzi którzy być może właśnie tutaj szukają jelenia.

Opublikowano

bardzo dużo wymagasz a szczególnie mam na myśli język angielski, dodaj jeszcze arabski najlepiej, twoje ogłoszenie nie zachęca zbytnio do współpracy gdyż napisałeś to czego wymagasz nie pisząc tego co oferujesz. Od samego początku promujesz swoją współpracę w złym kierunku i być może nie szukasz jelenia ale niestety tak to wygląda po Twoim ogłoszeniu. Mimo wszystko życzę powodzenia ;)

Opublikowano

bardzo dużo wymagasz a szczególnie mam na myśli język angielski, dodaj jeszcze arabski najlepiej, twoje ogłoszenie nie zachęca zbytnio do współpracy gdyż napisałeś to czego wymagasz nie pisząc tego co oferujesz. Od samego początku promujesz swoją współpracę w złym kierunku i być może nie szukasz jelenia ale niestety tak to wygląda po Twoim ogłoszeniu. Mimo wszystko życzę powodzenia ;)

Uczymy czytać się w języku polskim ze zrozumieniem

Wysoki poziom komunikacji w języku polskim lub angielskim

A teraz przeczytaj to 500x i pokaż mi gdzie napisał iż wymaga obu tych języków..

@1361622928-U485574.pngVater?

Bardzo chciałbym dowiedzieć się jakich to znanych serwerów byliście właścicielami? Jaka będzie wasza rola w całym tym projekcie?

Opublikowano

A teraz przeczytaj to 500x i pokaż mi gdzie napisał iż wymaga obu tych języków..

Bardzo chciałbym dowiedzieć się jakich to znanych serwerów byliście właścicielami? Jaka będzie wasza rola w całym tym projekcie?

Myślę, że nie chodzi tutaj o reklamę albo o przechwałki, a raczej o doświadczenie jakie posiadamy. Nasza rola polega na wsparciu/pomocy i prowadzeniu projektu, zapewnienie dobrej atmosfery.

To co oferuję każdy może się dowiedzieć poprzez kontakt ze mną. Nie muszę tutaj pisać całego swojego życiorysu oraz pisać ile mam na koncie i czy stać mnie by kogoś opłacić. Wszystko jest kwestią mediacji.... <facepalm>

Opublikowano

zapewnienie dobrej atmosfery.

Stawiacie po litrze dla każdego i mówicie, że robimy serwer? Wasze wymagania są przesadzone i z nimi, nie znajdziecie na tym forum nikogo wartego uwagi. Zresztą, szukanie kogoś do teamu na mpc to popierdolona sprawa, tutaj 3/4 c***a potrafi, a pozostała część która coś umie jest już ustawiona z kimś poważnym/robi samemu.

Opublikowano

Myślę, że nie chodzi tutaj o reklamę albo o przechwałki, a raczej o doświadczenie jakie posiadamy. Nasza rola polega na wsparciu/pomocy i prowadzeniu projektu, zapewnienie dobrej atmosfery.

Skoro byliście właścicielami znanych projektów to prosiłbym krótko zwięźle i na temat jakich to serwerów (nazwy), Czyli wasza rola tak patrząc przez pryzmat topicu to nic nie robienie i czekanie na ludzi którzy zrobią to za was. Skoro mieliście swoje projekty to chyba wypadałoby aby jeden z was "Doświadczonych" brał udział w tworzeniu plików a nie przyglądaniu się?

Opublikowano

Skoro byliście właścicielami znanych projektów to prosiłbym krótko zwięźle i na temat jakich to serwerów (nazwy), Czyli wasza rola tak patrząc przez pryzmat topicu to nic nie robienie i czekanie na ludzi którzy zrobią to za was. Skoro mieliście swoje projekty to chyba wypadałoby aby jeden z was "Doświadczonych" brał udział w tworzeniu plików a nie przyglądaniu się?

Przecież oczywistym jest, że nie będziemy bierni we własnym projekcie i nie będziemy czekać na gotowe.. Proponuję zrozumieć pojęcie "Przyjmę ludzi którzy nam pomogą", a "Przyjmę ludzi którzy wszystko za nas zrobią" To zupełnie dwa inne pojęcia drogi kolego ... 

Opublikowano

Przecież oczywistym jest, że nie będziemy bierni we własnym projekcie i nie będziemy czekać na gotowe.. Proponuję zrozumieć pojęcie "Przyjmę ludzi którzy nam pomogą", a "Przyjmę ludzi którzy wszystko za nas zrobią" To zupełnie dwa inne pojęcia drogi kolego ... 

Twoja wypowiedź o tutaj jest jasna:

Wsparcie/pomoc to nie wykonywanie zadań na maszynie a jedynie mentalne wsparcie. Pisząc dalej.. Dlaczego omijasz moje pytanie? Powtórzę je jeszcze raz. Jakich znanych serwerów byliście właścicielami wraz z kolegą?

Opublikowano

Wsparcie/pomoc to nie wykonywanie zadań na maszynie a jedynie mentalne wsparcie. Pisząc dalej.. Dlaczego omijasz moje pytanie? Powtórzę je jeszcze raz. Jakich znanych serwerów byliście właścicielami wraz z kolegą?

Odpowiedzi nie uzyskasz, bo żadnego takiego projektu z ich strony nie było. Zwykłe kolorowanie ogłoszenia jak to bywa tutaj..

Gdyby faktycznie mieli jakieś projekty to z pewnością nie szukaliby tak wielu osób, znaleźliby paru po znajomości..

Opublikowano

Uczymy czytać się w języku polskim?

Ty naucz się pisać :)

Uczymy się czytać w języku polskim gównixie :)

@topic

Polecam jak najbardziej.

sygna.png

Opublikowano

Uczymy czytać się w języku polskim?

Ty naucz się pisać :)

Uczymy się czytać w języku polskim gównixie :)

@topic

Polecam jak najbardziej.

Kurcze no name mnie obraża chyba się potnę mydłem w proszku...

Opublikowano

­Dobrze policzyłem, 20 osób w teamie?

Jeżeli tak to z całego serca życzę wam powodzenia.

Jaką role Ty odgrywasz w teamie? Chodzi mi o konkret, nie o dobra atmosferę.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Szukasz Test-GameMaster'a od 20+? Życzę Ci powodzenia ;) Ja mam lekki problem znaleźć 18+. 

Ale jeszcze raz życzę Ci powodzenia...
PS. Jakie były te Twoje duże servery? <_<

Opublikowano

coś mi się wydaje że ciężko będzie znaleźć ekipe :)

3 techników, 5 tych, 5 tamtych..

za duży team będzie i zaczną się problemy.

może asek będzie chętny bo on lubi pracować w towarzystwie chłopców.

neutral.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Albo ja jestem ślepy albo tego nie uwzględniłeś, a mianowicie.. Co oferujesz? 
P.S. Z Twojego ogłoszenia nic nie można wyciągnąć.. Nie znam Cię i wątpię by ktoś wgl. z forum Cię znał. Do tego dochodzi jeszcze unikanie konkretnych pytań co na pewno nie świadczy o profesjonalizmie. Kolejną taką rzeczą jest to iż taki team jaki Ty oczekujesz sprawi iż serwer nie ruszy, dlaczego? 3 techników. Ciężko jest znaleźć ludzi, którzy są aż tak komunikatywni i zgodni ze sobą. 

Opublikowano

7 Osób w ścisłym team-ie zbyt wiele projekt na starcie spisany na straty :(

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Moge pomoc przy beta testach.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...