Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol i usuniete pliki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pousuwalo mi wszystko z pulpitu i wiekszosc z dysku C ale system chodzi czy musze formatowac komputer czy poprostu zainstaluje sobie wszystko od nowa i bedzie ok?

qxw0er.jpg

Opublikowano

ale system chodzi czy musze formatowac komputer czy poprostu zainstaluje sobie wszystko od nowa i bedzie ok?

nie wiem czy wiesz ale to są dwie i te same rzeczy

tam musisz przeinstalować system, chyba, że masz jakiś punkt przywracania, wtedy możesz spróbować tego ale raczej nie pomoże

Opublikowano

nie mam punktu przywracania chodzi mi poprostu o usuniete pliki zdjecia jakies i inne rzeczy bo system mi smiga bez zadnych bledow

qxw0er.jpg

Opublikowano

no np ja miałem 2 pkt przywróceń bo instalowałem jakiś  program np 3 dni temu  i przywróciłem 1 raz nic nie dało przywróciłem 2 pkt i dało tylko też nie wszystko np kilka filmów usuneło ale programów nie i sterowników .

ps : np wyszukaj program i jak znajdzie to znaczy że tylko skróty po usuwało :)

Opublikowano

ale system chodzi czy musze formatowac komputer czy poprostu zainstaluje sobie wszystko od nowa i bedzie ok?

nie wiem czy wiesz ale to są dwie i te same rzeczy

tam musisz przeinstalować system, chyba, że masz jakiś punkt przywracania, wtedy możesz spróbować tego ale raczej nie pomoże

Ktoś w temacie niżej podsunął pomysł aby zrobić nowego użytkownika na komputerze a starego usunąć, oraz wszystko powinno działać.

Opublikowano

usunelo mi przegladarki dokumenty gry tylko lol zostal :/ moj komputer i kosz xD

pliki podobno sa gdzies w ukrytym folderze

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...