Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Nortin Internet Security - skanowanie

DasteR

Pytanie

Opublikowano

Cześć. Chcę przeskanować komputer ale tym Nortonem to chyba się nie da... Nie dosyć ze mam napis " Komputer wymaga przeskanowania w poszukiwaniu wirusów i programów typu spyware" i klikam obok NAPRAW TERAZ klikam i gówno nic się nie dzieje tylko wyskakuje komunikat  Naprawa nieukończona stan nie naprawiono. I tak samo z zaporą systemy windows. Do zarządzania tymi ustawieniami służy aplikacja dostawcy Norton Internet Security

Sieći prywatne na czerwono Brak połaczenia

Sieci publiczne na czerwono Połączono 

Zaporę chyba mam wyłączoną i ani włączyć i ani przeskanować wiecie jak naprawić ten problem z nortonem ?bo chyba ten antiwirus to jakiś syf ... jak nie da się skanować ?

I także wchodzę w zakładkę skanowanie komputera jest  SZYBKIE PEŁNE NIESTANDARDOWE jak klikam na opcję SZYBKIE I PEŁNE nic się nie dzieje gdy NIESTANDARDOWE wyskakuje skanowanie:

- Pełne skanowanie systemu

- Skanowanie szybkie

- I tam dysku folderu i plików

No i gdy klikam URUCHOM obok pełnego skanowania nic się nie dzieje jest na to sposób czy ten antiwirus taki poje... jest ?

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...