Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo duża seria lose :(

OnSighTT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema zwykle jak gram 7-10 rankedów dziennie to ponad polowe zawsze wygrywałem a teraz na 22 rozegrane gry wygrałem 2 możliwe to w ogóle ? już coraz bardziej zaczynam wierzyć że to wszystko jest podstawione jak w world of tanks nikt nie mógł mieć ponad 70% win ratio ... bo gdy miałem 58 w lolu to nagle mam teraz 55 przegrywam gry ciągle dziś grałem kennem na mdzie końcowe staty 17/6 a reszta 4/12 4/5 1/7 0/9 i tak każda gra jakoś nie mogę uwierzyć że to tylko pech :)

Opublikowano

Co  zrobisz , nic nie zrobisz .

U mnie na poziomie platyny wyglądają tak gry .

Robię reda / blue  i już 0-4 jest    i zastanawiam się jak hmm .

Potem piszę im coś deffujcie i tp to typowe dzieci odpisują ''zamknij pysk report  0 gank ''   Poziom w lolu spada pod względem dywizji . kiedyś plat to było coś  a teraz  master tier to jest coś dopiero . :<

Pomocnik
Opublikowano

Ee tam głupoty, ja na mainie miałem z 80% win ratio przez jakiś czas, a na smurfach po 95% :) Po prostu trafił Cię lost strike, każdemu się zdarza :P

Opublikowano

Siema zwykle jak gram 7-10 rankedów dziennie to ponad polowe zawsze wygrywałem a teraz na 22 rozegrane gry wygrałem 2 możliwe to w ogóle ? już coraz bardziej zaczynam wierzyć że to wszystko jest podstawione jak w world of tanks nikt nie mógł mieć ponad 70% win ratio ... bo gdy miałem 58 w lolu to nagle mam teraz 55 przegrywam gry ciągle dziś grałem kennem na mdzie końcowe staty 17/6 a reszta 4/12 4/5 1/7 0/9 i tak każda gra jakoś nie mogę uwierzyć że to tylko pech :)

Każdemu się zdarzy, jak przegrywasz sporo to odpocznij i na drugi dzień dopiero pograj. Ostatnio miałem gry z KDA na wysokim minusie i zrobiłem sobie przerwe, pomogło.

Opublikowano

Kazdemu sie zdarzy taka seria porazek po prostu graj i sie przelamiesz lipa tylko ze za wina dostaniesz 12 lp a za przegrana -20 :/ Powodzonka w przelamaniu tej pechowej serii :D

Opublikowano

Ee tam głupoty, ja na mainie miałem z 80% win ratio przez jakiś czas, a na smurfach po 95% :) Po prostu trafił Cię lost strike, każdemu się zdarza :P

Masz sie czym chwalic, zapomniales dodac ze na bolu.

Co do tematu

Mialem to samo, s4 mialem gold 1 a na poczatku tego sezonu zaczolem wszystko przegrywac i spadlem do s3, choc wygrywalem wszystkie linie, roamowalem itp to i tak przegrywalem.

Po jakims czasie sie to skonczylo i juz jest gold 3 wiec czasami ma sie takiego pecha, kwestia czasu a to sie zmieni.

Opublikowano

Miałem dokładnie tak samo jak ty i to nie jeden raz, ale nic na to nie poradzisz, nawet najlepszym zdarza się lose streak ;). Kiedy tak się dzieje to najlepiej zajmij się zupełnie czymś innym, albo inną grą, uwierz to pomaga, potem wracasz do lola w miarę ogarnięty i nie skupiasz się wtedy na tym, że masz lose streak tylko na tym żeby to wygrać i tak to właśnie działa i zazwyczaj pomaga.

Opublikowano

Co  zrobisz , nic nie zrobisz .

U mnie na poziomie platyny wyglądają tak gry .

Robię reda / blue  i już 0-4 jest    i zastanawiam się jak hmm .

Potem piszę im coś deffujcie i tp to typowe dzieci odpisują ''zamknij pysk report  0 gank ''   Poziom w lolu spada pod względem dywizji . kiedyś plat to było coś  a teraz  master tier to jest coś dopiero . :<

Skoro w takiej minucie jest 0/4 to chyba masz mmr silvera i grasz na ich poziomie.

Ja gram w platynie i czasami Firstblood jest nawet w 17 minucie.

Opublikowano

Nie wiem co Wam daje takie narzekanie na forum. Każdemu się zdarzają słabe gry i marudzenie nic nie pomoże. Takie jest społeczeństwo LoL'a, że lubią robić na złość innym. 

Opublikowano

Skoro w takiej minucie jest 0/4 to chyba masz mmr silvera i grasz na ich poziomie.

Ja gram w platynie i czasami Firstblood jest nawet w 17 minucie.

tak mam mmr silvera w plat 1 xD

twoja historia mnie urzekła ;)  i po 2   99 % ludzi ma tak ;)

mój ziomek d1  5 min 0-9 miał w teamie ;) więc mordeczka i idę kawkę sobie wypić

Opublikowano

tak mam mmr silvera w plat 1 xD

twoja historia mnie urzekła ;)  i po 2   99 % ludzi ma tak ;)

mój ziomek d1  5 min 0-9 miał w teamie ;) więc mordeczka i idę kawkę sobie wypić

Powiedzmy, że miałam podobnie. Wg mnie nie opłaca się grać SOLO rankedów, tragiczny jest dobór sojuszników, przynajmniej ja miałam pecha. Chyba z p4 spadłam do g3 w przeciągu 2-3 dni(?) :mellow: Starałam się pójść na każdą linie, mimo, iż rzadko gram, np.: junglerem, ale nawet ładnie mi szło, co z tego, skoro bot nafeedował? Albo w 10 minucie inhibitora na topie nie było... Może zrób sobie przerwę na kilka dni i wróć do gry, przynajmniej od rankedów odpocznij. Poszukaj kogoś do duo, zawsze to łatwiej jest.

Opublikowano

Ja tez miałem tak samo, spadlem do s5 z s4. Potem już prosto do golda easy. W goldzie nie moglem wyjść z G4 probowalem 20 razy ale jakos mi się udało i wreszcie się wybiłem, potem już nie było problemu do platyny 5.

Opublikowano

Powiedzmy, że miałam podobnie. Wg mnie nie opłaca się grać SOLO rankedów, tragiczny jest dobór sojuszników, przynajmniej ja miałam pecha. Chyba z p4 spadłam do g3 w przeciągu 2-3 dni(?) :mellow: Starałam się pójść na każdą linie, mimo, iż rzadko gram, np.: junglerem, ale nawet ładnie mi szło, co z tego, skoro bot nafeedował? Albo w 10 minucie inhibitora na topie nie było... Może zrób sobie przerwę na kilka dni i wróć do gry, przynajmniej od rankedów odpocznij. Poszukaj kogoś do duo, zawsze to łatwiej jest.

No ale wiesz  ludzie będą pisać że nie umiesz grać albo coś w tym stylu . Właśnie sobie odpuściłem granie solo i szukam  2 osoby do pogrania razem tylko jest 1 problem :) Zwykle grałem z kolegą duo ale teraz mu się nie chce grać  gier rankingowych .A nie lubię  grać z kimś kogo nie znam bo  taka gra mnie irytuje przegrywamy  to teksty '' poddajmy to, gra nie ma sensu , i tym podobne :(

Sorry za interpunkcje ;*

Opublikowano

" jak gram 7-10 rankedów dziennie" - ty masz w ogóle życie że dziennie po 10 rankedów grasz to średnio 10 godzin woooow 
no co zrobisz nic nie zrobisz graj mniej rankedów i bedzie ok

xih3gEBG.png

Opublikowano

" jak gram 7-10 rankedów dziennie" - ty masz w ogóle życie że dziennie po 10 rankedów grasz to średnio 10 godzin woooow 

10 rankedów to średnio 10 godzin u ciebie ;)?

u mnie 10 gier to 3h gdzieś :) gry 25-30 min są wczoraj np skończyłem 3 gry w 12 min xD

Opublikowano

A co Cie obchodzi jego życie? Jego sprawa jak spędza czas wolny.

A jeśli chodzi o temat, to po serii lose zawsze przyjdzie czas na serie winów.

Opublikowano

Zwykły pech. Odpocznij kilka dni od rankedów. Ja zawsze tak robię i później wygrywam przeważnie. :)

ZBIERAM LAJKI, HEHE =)

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURE! WIĘCEJ INFO PW =0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...