Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wymianą i obstawianiem meczy.

LightWhite

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam Cs Go od 15 dni (4.03.2015r. - zakup), a problem w tym że ani wymiana z kolegą skrzynki/bronie nie idzie, pisze coś w stylu "Ups...". Wszystkie wymiany mam na publiczny, tak samo jest z cs go lounge ustawione na wymiane i podany dokładny URL Steam. Obstawiając mecz dobiera mi tego bota i wyskakuje No Bets ... robiłem to kilka razy nic nie dawało, korzystałem także z przeglądarki w grze i także nic. Czytałem że problemem może być że na kilku urządzeniach loguje się do Steam (szkoła/smartfon) i mam tzw. 7 dniowy ban czy cuś :D Więc proszę Was o pomoc bo może wiecie coś o czym ja nie wiem.

Z góry dzięki i dobranoc :)

Opublikowano

Kupiłeś cs-a 15 dni temu.. A od momentu zakupy musi minąć miesiąc żebyś mógł korzystać zarówno jak i z wymianą z kolega jak z rynku.

Wejdz w ekwipunek weź obojętnie na jaki item w cs;go i najedź na Sprzedaj powinno Ci na dole napisac kiedy Ci się odblokuje.

Opublikowano

A to nie przypadkiem 15 dni na wymianę/obstawianie a 30 na rynek? (4.04.25015 10:19 wtedy będę mógł) Jeśli możesz to podlinkuj gdzie to jest wyraźnie napisane :)

Opublikowano

Nie no spoczko, odchodząc trochę od tematu na na cs go lounge musisz w pierwszych 2 tabelkach  URL podać czy wystarczy tylko jeden URL? I skąd wytrzasnełeś tego SS D:

Opublikowano

żeby się wymienić musisz mieć aktywny steamguard przez 15 dni. a rynek 30. Jeżeli mineło 16 dni od aktywacji steamguard i nadal nie możesz się wymienić sprawdź emaila czy nie dostałeś jakiejś informacji o zablokowaniu tradeowania

Opublikowano

Żadna informacja na e-mail nie została mi wysłana, nie ma jej w spamie ani w odebranych. 15 dni dawno minęło i nadal nie mogę się wymieniać ani obstawiać meczy ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...