Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bezprzewodowa myszka laserowa traci polaczenie

Kantorek555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem z myszka z firmy hama. Jest ona polaczona bezprzewodowo z komputerem i dziala na zasadzie lasera. Posiadam ja od 4-5 miesiecy i od jakiegos czasu zaczela ona tracic polaczenie z komputerem. Myszka jest sprawna i normalnie po wlaczeniu komputera i samej myszki wszystko jest ok, ale po chwili jak by poprostu sie rozlaczala - nagle sie zatrzymuje kursor i ruszanie nia, klikanie oraz restart nic nie daja. Zauwazylem, ze jak ja wylacze na kilka minut i po chwili wlacze, to dziala normalnie, jednak po kolejnych kilku minutach sytuacja sie powtarza. Najlepsze jest to, ze jak jest w stanie spoczynku w nocy to rano dziala z godzine a po restarcie z minute - jak by sie ladowala w momecie w ktorym jest wylaczona. Sa moze jakies pomysly co to moze byc i jak sobie z tym poradzic? 

Model nazywa sie - ,,Hama Knallbunt" i wyglada tak :

http://selgros24.pl/images/prodImages/Hama_HAMA_MYSZ_OPTYCZNA_BEZPRZEWODOWA_KNALLBUNT_2_0_NIEBIESKA_38199220_0_1000_1000.jpg

Z gory dzieki za pomoc

Opublikowano

Jak sie domyslasz przez te 5 miesiecy kilka razy zmienialem baterie, ale nie spodziewalem sie, ze kupilem jakis syf ktory pociagnal tydzien. Nie wpadlem na to, ze to moga byc baterie bo myszka dalej dziala i niby powinna ,,migac" jak baterie sie koncza.

Tak czy siak wymiana pomogla i dzieki za pomoc

Do zamkniecia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...