Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję questera, client, mapy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM.

Od pewnego czasu pracuję nad plikami które " będą inne " :)

Mianowicie Hard ale inny od aktualnych dosyć z tym samym ...

Brzmi to dziwnie ale efekt bedzie SUPER :D

Potrzebuje konkretnych osób do pomocy

Poszukuje:

*Quester: Pisanie questów co tu innego napiszę. Osoba musi znać się na rzeczy :) Przekona się czy jest w stanie to wykonać po rozmowach ze mną.

*Clienter: Musi umieć edytować Client od logowania konta do wczytywania mapy :) Tworzyć nowe okna w grze typu okno petsa, wierzchowca, itp..

*Mapper: Ma bardzo mało do wykonania. Brak tworzenia nowych map tylko edycja map standardowych.

GG:53306604

POZDRAWIAM !

Opublikowano

Każdy pisze, że ten serwer będzie inny niż reszta i co z tego wychodzi? Nie dość, że gotowiec to jeszcze po tygodniu pada.

Nie polecam na chwilę obecną chociażby dlatego, że oczekujesz jedynie edycji map standardowych czyli zapewne zmieniony kolor trawy i bajo.

Opublikowano

A ty co bedziesz robil na serwerze i na czym sie znasz? Bo skoro na questach sie nie znasz, na mapach rowniez, na jak to ty powiedziales okienkach od logowan rowniez wiec na czym sie znasz? Oxx umiesz zrobic czy tez trzeba za ciebie?

Rozumiem ta innos jak to ty nazwales bedzie wykonana rekoma innych ludzi ta?

Dam ci rade chlopcze, postaw sobie hamaczi i naucz sie podstaw.

Opublikowano

A ty co bedziesz robil na serwerze i na czym sie znasz? Bo skoro na questach sie nie znasz, na mapach rowniez, na jak to ty powiedziales okienkach od logowan rowniez wiec na czym sie znasz? Oxx umiesz zrobic czy tez trzeba za ciebie?

Rozumiem ta innos jak to ty nazwales bedzie wykonana rekoma innych ludzi ta?

Dam ci rade chlopcze, postaw sobie hamaczi i naucz sie podstaw.

Ja o trawie Ty o gównie..

Wyraziłem swoją opinię. Nie oferuję swojej pomocy ani nic, a tym bardziej nie bawię się w stawianie serwerów, wiec dorośnij i czytaj ze zrozumieniem.

Opublikowano

Ja o trawie Ty o gównie..

Wyraziłem swoją opinię. Nie oferuję swojej pomocy ani nic, a tym bardziej nie bawię się w stawianie serwerów, wiec dorośnij i czytaj ze zrozumieniem.

Nie pisalem do ciebie szczeniaku. Odnioslem sie do topica jesli nie widzisz. Kazdy by to zrozumial ale ty jestes jakis ograniczony koles poniewaz odnioslem sie dokladnie do tego co napisal topic gowniarzu. Wiec to chyba ty masz problemy ze zrozumieniem a tym bardziej z czytaniem. Wiec badz tak laskaw juz nie opuszczac lekcji w szkole bo skonczysz w oslej lawce, o ile jeszcze w niej nie jestes. Nieuku !!!

Opublikowano

Temat nie jest założony żeby ktoś się w nim obrażał... Popiszcie sobie na PW.

Moim wkładem będzie sponsoring serwera i bycie technikiem.

Jako technik stworzyłem swoje systemy na serwerze. Brakuje mi do nich porządnie zrobionych okien do clienta ( miałem zrobione takie okna ale były nie tak wykonane jak chciałem i zrezygnowałem z nich ) 

Quester pomógł by dopracować systemy a Clienter stworzył do nich okna w grze :)

Mapper myślę ze był by nie potrzebny nawet ale nie chce sam tego robić ponieważ pewnie słabo by to wyszło.

Nie chodzi tutaj o trawe itp. troszke inne rzeczy. 

Nie oceniaj ludzi gdy ich nie znasz bo w jednym moze miec słabsze punkty a w innym moze być potężnie silniejszy.

Też wszystkiego nie umiecie i wszyscy SUPER umiejętni mistrzowie i twórcy serwerów z mpc nie umia wszystkiego.

Azurin i Jordans może zamiast oceniać innych napisz jakiś swoj system np. ( Hodowli kur za yangi trzeba bedzie co dzien karmić kury i zdnia na dzien dostawać yang+100 ) 

Też Cię ocenie :) Nie polecam bo jest pewnie jednym z tych którzy wszystko krytykują i pragną zawładnąć światem emacsem przez sendmail :) !!

Jak nie można czegos robić na gotowcu ??

pokażcie mi czyste pliki serwerowe udostępnione przez tworcow gry to z checia zrobie wszystko na nich od nowa.

Robilem na plikach terenzo. Ale wyczysciłem je do zera ( zostawiajac sprawdzone i przydatne rzeczy) 

Opublikowano

Temat nie jest założony żeby ktoś się w nim obrażał... Popiszcie sobie na PW.

Moim wkładem będzie sponsoring serwera i bycie technikiem.

Jako technik stworzyłem swoje systemy na serwerze. Brakuje mi do nich porządnie zrobionych okien do clienta ( miałem zrobione takie okna ale były nie tak wykonane jak chciałem i zrezygnowałem z nich ) 

Quester pomógł by dopracować systemy a Clienter stworzył do nich okna w grze :)

Mapper myślę ze był by nie potrzebny nawet ale nie chce sam tego robić ponieważ pewnie słabo by to wyszło.

Nie chodzi tutaj o trawe itp. troszke inne rzeczy. 

Nie oceniaj ludzi gdy ich nie znasz bo w jednym moze miec słabsze punkty a w innym moze być potężnie silniejszy.

Też wszystkiego nie umiecie i wszyscy SUPER umiejętni mistrzowie i twórcy serwerów z mpc nie umia wszystkiego.

Azurin i Jordans może zamiast oceniać innych napisz jakiś swoj system np. ( Hodowli kur za yangi trzeba bedzie co dzien karmić kury i zdnia na dzien dostawać yang+100 ) 

Też Cię ocenie :) Nie polecam bo jest pewnie jednym z tych którzy wszystko krytykują i pragną zawładnąć światem emacsem przez sendmail :) !!

Jak nie można czegos robić na gotowcu ??

pokażcie mi czyste pliki serwerowe udostępnione przez tworcow gry to z checia zrobie wszystko na nich od nowa.

Robilem na plikach terenzo. Ale wyczysciłem je do zera ( zostawiajac sprawdzone i przydatne rzeczy) 

Tzn mnie chodzilo jedynie o to abys sie wlasnie cos glebiej wypowiedzial w temacie poniewaz podales no takie szczatkowe informacje z ktorych wynika ze chcialbys aby ktos za ciebie cala robote odstawil. Jesli chodzi o systemy to nie czuje sie abym musial ci cos udowadniac poniewaz pajtona jak i c znam w stopniu zaawansowanym wiec systemy sobie robie jakie chce. Polecam obserwowac profil to zobaczysz jaka niebawem petarda poleci na zapowiedziach. Odnosnie kur to powiem tylko tyle ze masz wybujala fantazje , lepiej sobie zrob czlowieku aby ci pszczoly zbieraly miod z kwiatkow , zobacz jaka to bedzie bomba ... a ktos kto mogl by ci to zrobic nie bedzie ci tego robil po pierwsze za free a po drugie za range gm na twoim serwerze. Ktos kto uczyl sie jezykow programowania ceni wlasna wiedze i nic za free nie ma w dzisiejszych czasach, natomiast zycze ci powodzenia w szukaniu takiej osoby poniewaz bedzie ci potrzebne.

Utwierdziles mnie wlasnie w przekonaniu iz nie warto odpowiadac w takich tematach jak ten xD Pozdrawiam

Ps. Moge ci zrobic system ze musisz łajno wyzbierac jak twoj kon napier... w M1 co ty na to ? Nie cytuj prosze bo juz nie odczytam. Cze

Opublikowano

Jednak od lat MPC sie nie zmieniło dalej Ci sami nieogarnieci ludzie...

Co miśku dostales $$ na to zeby sobie serwer od kogos odkupic ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...