Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] Co kupić z dzisiejszej rotacji IGC?

MisterMatiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIEMA. Aż żal pytać, bo w rotacji mamy zaje**ste fury! 

Kocham EA i Quicklime, czy pyli się kupić

Gdzie dedykujecie te autka?

Czy może mi ktoś powiedzieć coś o prowadzeniu Procara i jego osiągach? Planuje go zakupić pierwszego, czy jego prowadzenie jest tak sztywne jak w Lamborghini Murcielago?

Nie lubie takiego.

- BMW M1 Procar (Orange) $2,000,000
- Ford Mustang Boss 302 ’69 (Yellow) $1,000,000
- Audi S5 (Black) $650,000
- Porsche Cayman S (Yellow) $500,000

Opublikowano

M1 Procar na wyścigi w A, Boss na wyścigi/ucieczki w B, S5 na dragi w C, cayman ewentualnie na ucieczki w C, ogółem b.fajne autka. Zwłaszcza boss bo na klasówki B koksi prawie równie dobrze jak mr2

wagner.jpg

MPC Racing team | MPC Champion | Blue member

Opublikowano

M1 Procar na wyścigi w A, Boss na wyścigi/ucieczki w B, S5 na dragi w C, cayman ewentualnie na ucieczki w C, ogółem b.fajne autka. Zwłaszcza boss bo na klasówki B koksi prawie równie dobrze jak mr2

Co do Procara się zgodzę, ale robienie Bossa 302 69' byłoby marnowaniem jego potencjału. Jest to bardzo dobre auto w klasie B.

Cayman na ucieczkach nie spisze się zbyt dobrze - wg. mnie jest to auto czysto do kolekcjonerki.

Czy może mi ktoś powiedzieć coś o prowadzeniu Procara i jego osiągach? Planuje go zakupić pierwszego, czy jego prowadzenie jest tak sztywne jak w Lamborghini Murcielago?

Nie lubie takiego.

Prowadzenie w nim nie jest sztywne, na skręt reaguje dość szybko. Osiągi ma bardzo dobre, również nitro. takie jest.

349241432911096669131.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...