Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KONIEC Infestation: Survivor Stories

EnsonPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wrocilem do tej gierki pare dni temu bardzo przyjemnie mi sie grało...lecz.. dzis probuje sie zalogowac to caly czas mam disconected from server a prywatne servery nie dzialaja. Nie wiem moze jakies ja mam problemy ale kolega z ktorym gram ma tak samo jak ty czesto sie zdarzalo ze mu sie tez tak scinalo. :/ szkoda wielka szkoda

Opublikowano

Ja wrocilem do tej gierki pare dni temu bardzo przyjemnie mi sie grało...lecz.. dzis probuje sie zalogowac to caly czas mam disconected from server a prywatne servery nie dzialaja. Nie wiem moze jakies ja mam problemy ale kolega z ktorym gram ma tak samo jak ty czesto sie zdarzalo ze mu sie tez tak scinalo. :/ szkoda wielka szkoda

Z tego filmiku możne się dowiedzieć że już chyba nikt z dev-ow nie zajmuje sie grą tylko 2 projektem ,może on bedzie lepszy od iss /warz

­

Opublikowano

Tak wiem najpierw zobaczylem filmik i potem dopiero wyrazilem swoja opinie. No szkoda wielka szkoda bo bardzo przyjemnie sie gralo malo mialem nabitego czasu bo tylko 130 godzin ale w ostatnich paru dniach wbilem ponad 30 tak mnie wciagnelo. Zobaczymy jak wyjdzie z ich druga gierka. Pozdrawiam

Opublikowano

Tak wiem najpierw zobaczylem filmik i potem dopiero wyrazilem swoja opinie. No szkoda wielka szkoda bo bardzo przyjemnie sie gralo malo mialem nabitego czasu bo tylko 130 godzin ale w ostatnich paru dniach wbilem ponad 30 tak mnie wciagnelo. Zobaczymy jak wyjdzie z ich druga gierka. Pozdrawiam

No jak na początek jest ok dodają rożne ciekawe rzeczy , ale czy są cheaty to nwm Pozdrawiam Serdecznie 

­

Opublikowano

No jak na początek jest ok dodają rożne ciekawe rzeczy , ale czy są cheaty to nwm Pozdrawiam Serdecznie 

Mogli by poprawić optymalizacje ale naprawdę znając te studio nawet tego nie ruszą a tylko sprawę pogorszą ( wiem że to wczesna wersja ale i tak nic nie zrobią z tym znając ich) 

Co do Infestation inaczej Hackerstation  odeszło w  czarną otchłań zostali tylko ci co próbują coś jeszcze zyskać 

NP- O ! mało ludzi idziemy lootować 

i  oczywiście największa i najlepsza społeczność infestation czyli ........ Cziterzy :) 

Stare dobre WarZ było dobre te dźwięki ten klimat słaby loot to było coś 

wiem że każdy miał czity ale wtedy to każdy miał hacki i szanse były równe.

Gdyby Stare WarZ nie miało ani grama Hackerów ta gra była by piękna.

Grałem w tą grę od samego początku jako fanowi tej gry jest mi po prostu przykro że stała się przez cziterów tym czym jest teraz.

Nawet  nie próbowali się bronić przed nadchodzącym gigantem H1Z1 i widać jak to się skończyło 

Opublikowano

"Pacjent" żyje;) Gramy, tfuu.. gracie dalej :)

A przestalo funkcjonować (choć nadal istnieje) jedyne porządne forum o "warz" ;)

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...