Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://img.joduska.me/?q=https://push.finn.lu/TRTLHAEz.png

Wypierdalaj lizać dupe Marcolyemu.

Macie swojego BoLa :D.

wbijesz mi to powiesz? bo ten twoj radek nie wiem chyba sie zcykal zreszta gimbo to sie nie dziwie, tak samo ty 15 lat pewnie bida w domu to sobie musisz popisac w internecie z ziomkami ktorzy sa rownie przyjebani i biedni umyslowo jak i finansowo, btw ty chyba high school jeszcze a nie collage w tej szkocji, j****y gimbo k*******n, i pozniej takie cwele sa w tej polszy :/

Opublikowano

Dobrze ze od BoLa odzeszlem juz rok temu :)

Pewnie bym wykorzystal tego waszego bola od finna i by

bylo nie fajnie :)

Dzieki za info koledzy, mozna na was liczyc Kappa

­Keelah se'lai

Opublikowano

wbijesz mi to powiesz? bo ten twoj radek nie wiem chyba sie zcykal zreszta gimbo to sie nie dziwie, tak samo ty 15 lat pewnie bida w domu to sobie musisz popisac w internecie z ziomkami ktorzy sa rownie przyjebani i biedni umyslowo jak i finansowo, btw ty chyba high school jeszcze a nie collage w tej szkocji, j****y gimbo k*******n, i pozniej takie cwele sa w tej polszy :/

mogles uzyc troche cenzury ale masz racje!

Opublikowano

Fajnie, że to wszystko VPrediction (no raczej też by mi się zjebało, miałem dziś ściągać vprediction, ale kod był dziwny... po co bolowi dostep do wszystkich plikow systemowych xD wiec nie pobralem i zyje)

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Nie używałem crakced nulled.io tylko legal vip + sac:r z s-develop i teżstraciłem dane. 

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED KORZYSTANIEM BOL OD FINNA!!!

Wczoraj ten koń trojański usunął mi praktycznie wszystko z dysku C: programy, ikony oraz rzeczy z pulpitu oraz paska START oraz wiele więcej rzeczy. Nie dało się tego przywrócić, wszystko stało się podczas meczu w LoLu!

Chciałem od razu wysłać wam print screeny, ale jak skoro usunął mi wszystkie programy w tym PAINTA! Nie umożliwił mi zainstalowanie innych programów.

COFAM WSZYSTKO CO NAPISAŁEM WCZEŚNIEJ!!! Bol od Finna JEST NIEBEZPIECZNY. ZAWIERA KONIA TROJAŃSKIEGO.

Opublikowano

OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED KORZYSTANIEM BOL OD FINNA!!!

Wczoraj ten koń trojański usunął mi praktycznie wszystko z dysku C: programy, ikony oraz rzeczy z pulpitu oraz paska START oraz wiele więcej rzeczy. Nie dało się tego przywrócić, wszystko stało się podczas meczu w LoLu!

Chciałem od razu wysłać wam print screeny, ale jak skoro usunął mi wszystkie programy w tym PAINTA! Nie umożliwił mi zainstalowanie innych programów.

COFAM WSZYSTKO CO NAPISAŁEM WCZEŚNIEJ!!! Bol od Finna JEST NIEBEZPIECZNY. ZAWIERA KONIA TROJAŃSKIEGO.

nie bol od fina idioto tylko vprediction bo blad w kodzie zrobili -.- kazdy kto mial vprediction stracil dane, nawet bol paid nie cracked

Opublikowano

nie bol od fina idioto tylko vprediction bo blad w kodzie zrobili -.- kazdy kto mial vprediction stracil dane, nawet bol paid nie cracked

Koledzy, tylko bez flame... xD

Kod wyglądał mniej więcej tak, że : "jeśli user nazywa się nulled.io to usuń pliki z katalogów". Tak miało być, było to celowe przez Ralphlola.

Jednak popełnił on błąd, mianowicie zamiast "==" wpisał "~=", co się równa, iż będzie usuwać katalogi każdemu oprócz nulled.io.

Cracked BoL nie opiera się na jednym nicku (nulled.io), przez co zaczęło usuwać KAŻDEMU pliki oprócz osoby, która ma nick nulled.io na forum bola.

A poza tym niech się nie tłumaczą, że Sida napisał wyciąganie danych gracza do reborna, a że Ralphowi się włamali na konto na githubie. Było to celowe...

Taki proof:

h2qbsg.jpg

Kocham Renissance.

Opublikowano

Koledzy, tylko bez flame... xD

Kod wyglądał mniej więcej tak, że : "jeśli user nazywa się nulled.io to usuń pliki z katalogów". Tak miało być, było to celowe przez Ralphlola.

Jednak popełnił on błąd, mianowicie zamiast "==" wpisał "~=", co się równa, iż będzie usuwać katalogi każdemu oprócz nulled.io.

Cracked BoL nie opiera się na jednym nicku (nulled.io), przez co zaczęło usuwać KAŻDEMU pliki oprócz osoby, która ma nick nulled.io na forum bola.

A poza tym niech się nie tłumaczą, że Sida napisał wyciąganie danych gracza do reborna, a że Ralphowi się włamali na konto na githubie. Było to celowe...

Taki proof:

h2qbsg.jpg

ralphlol ma ponad 5 letnie doświadczenie w lua, nie popełniłby takiego błędu
Opublikowano

wypuscilby coś takiego bez sprawdzania?

wątpię aby skrypter zrobił coś takiego.

Kocham Renissance.

Opublikowano

Ludzie jak ja wam współczuję , że straciliscie tak dużo z komputera dobrze, że ja nic nie pobierałem i mam pytanie czy wszyscy któzy uzywali wtedy bola stracili te pliki z komputera czy tylko cracked of finna ?

Opublikowano

Ludzie jak ja wam współczuję , że straciliscie tak dużo z komputera dobrze, że ja nic nie pobierałem i mam pytanie czy wszyscy któzy uzywali wtedy bola stracili te pliki z komputera czy tylko cracked of finna ?

Normalnego bola też.

Kocham Renissance.

Opublikowano

RADI ;3

btw skąd wiesz że iMeh przekupił Finna aby nie crackował #l i wrzucił rata do bolka?

Bo HeheheM nam to mowil :c

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...