Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kyhr9t.jpg

Zatem nie polecam używać ;)

Wiecie dlaczego finn nie scrackował ponownie L#? iMeh go przekupił aby nie łamał ponownie a do bola wsadził rat'a. Już teraz wiemy dlaczego nie ma owego cracka. Nie polecam tego jego forum, naprawdę...

PS Temat ma być w L#, nie przenosić...

Kocham Renissance.

Opublikowano

kyhr9t.jpg

Zatem nie polecam używać ;)

Wiecie dlaczego finn nie scrackował ponownie L#? iMeh go przekupił aby nie łamał ponownie a do bola wsadził rat'a. Już teraz wiemy dlaczego nie ma owego cracka. Nie polecam tego jego forum, naprawdę...

PS Temat ma być w L#, nie przenosić...

Wykrywalo mi to samo

Coś mi się wydaje,że masz na to takie same dowody jak ja na to,że L# zupdejtują jutro.

Czy ty jestes az tak bardzo spierdolony? Masz przeciez czarno na bialym dowod

Opublikowano

Coś mi się wydaje,że masz na to takie same dowody jak ja na to,że L# zupdejtują jutro.

Prawie się nabrałem=)

Możecie mi nie wierzyć, jebie mnie to.

Dowód jest.

Kocham Renissance.

Opublikowano

AVG i wszystko jasne :D 
Z takim dowodem to możesz sobie dupke podetrzeć.

Wiecie dlaczego finn nie scrackował ponownie L#? iMeh go przekupił aby nie łamał ponownie a do bola wsadził rat'a. 

Jakiś dowód na potwierdzenie tego? 
Dziwne, że na ESET NOD32 oraz kaspersky nic nie wykryło :) DZIWNE?! 

Opublikowano

RADI ;3

btw skąd wiesz że iMeh przekupił Finna aby nie crackował #l i wrzucił rata do bolka?

skąd? wyciekły ich logi, pojawiły się na nulled.io jednak finndev od razu usunął temat...

Każdy crack zawsze będzie wykrywany jako koń trojański, niczego nowego nie odkryłeś. Trzeba znać podstawy informatyki.

Nie każdy, np. wcześniejszy crack L# nic nie wykrywał.

Kocham Renissance.

Opublikowano

AVG i wszystko jasne :D 

Z takim dowodem to możesz sobie dupke podetrzeć.

Jakiś dowód na potwierdzenie tego? 

Dziwne, że na ESET NOD32 oraz kaspersky nic nie wykryło :) DZIWNE?! 

Kaspersky wykrywał mi.

Opublikowano

Niech jeszcze w tym temacie sie wypowie drugi gruby hakjer. On zna się na ratach ehheehheheheeheh

Takiego screena o właśnie teraz mogę zrobić z BoLStudio.exe czy z czymkolwiek innym ;x

579571423327107377857.png

Opublikowano

Niech jeszcze w tym temacie sie wypowie drugi gruby hakjer. On zna się na ratach ehheehheheheeheh

Takiego screena o właśnie teraz mogę zrobić z BoLStudio.exe czy z czymkolwiek innym ;x

mistejk już leci

przykro mi radi ale ani kaspersky pełna wersja, ani avira czyli jedne z najlepszych antywirusów bierzącego roku nic nie wykryły :)

może nie ta wersja?

PS Znamy się?

Kocham Renissance.

Opublikowano

bądź k***a poważny, avg to gowno, wielki c**j nie dowód

do tego ta teoria o przekupieniu, ja p******e - Finn pierdoli mocno szarpa i bola

Opublikowano

analiza tego albo porozmawiaj ze swoimi najlepszymi hakerami a nie pierdolisz jakies gowna.

ps. dobre teorie spiskowe XDDDDDDDDDD nawet prychlem.

zalosny mistejk juz szykuje pomoc ;)

Opublikowano

bądź k***a poważny, avg to gowno, wielki c**j nie dowód

do tego ta teoria o przekupieniu, ja p******e - Finn pierdoli mocno szarpa i bola

Hehehemowi dosłownie przed chwilą wyjebało pół dysku, so? Żadnych wirusów nie miał po przeskanowaniu mbam'em.

Kocham Renissance.

Opublikowano

Hehehemowi dosłownie przed chwilą wyjebało pół dysku, so? Żadnych wirusów nie miał po przeskanowaniu mbam'em.

weak 2- radoslaw, sproboj jutro przytrollowac czytajac posty prawdziwych kruluw tego forum, nawyzywaj mi na tsie lowaballerze z kolega z collage XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

i dobrze, rozdawlai loggera niech jedza gowno :)

Opublikowano

Kumplowi zjadło wszystko.

U mnie 40% z dysku C.

Wątpie że to coś innego, niż BoLHijackGui.

W sumie na pulpicie, to tylko on został.

http://www.nulled.io/topic/2719-cracked-bol-deleted-all-files-folders-on-my-computer/

popieraj dowodami a nie k***a bajki ze matke ci wpierdolilo i marcoly mnie zwyzywal i zruchal na 10 zl ale nie podam dowodow, debil z kogo chyba z ciebie.

Opublikowano

popieraj dowodami a nie k***a bajki ze matke ci wpierdolilo i marcoly mnie zwyzywal i zruchal na 10 zl ale nie podam dowodow, debil z kogo chyba z ciebie.

https://img.joduska.me/?q=https://push.finn.lu/TRTLHAEz.png

Wypierdalaj lizać dupe Marcolyemu.

Macie swojego BoLa :D.

---

Wina vprediction.

Usuwało wszystkie pliki z :

ProgramData

ProgramFiles

ProgramFiles(x86)

Profil użytkownika.

wbijesz mi to powiesz? bo ten twoj radek nie wiem chyba sie zcykal zreszta gimbo to sie nie dziwie, tak samo ty 15 lat pewnie bida w domu to sobie musisz popisac w internecie z ziomkami ktorzy sa rownie przyjebani i biedni umyslowo jak i finansowo, btw ty chyba high school jeszcze a nie collage w tej szkocji, j****y gimbo k*******n, i pozniej takie cwele sa w tej polszy :/

Ty masz serio jakieś kompleksy. Na Skype nie byłeś taki wyszczekany. Może teraz wyśpiewasz ile masz lat, co? Zachowujesz się gorzej od gimnazjalisty, ile to już kont na mpc?

Nie da się z Tobą normalnie porozmawiać, sam to przyznałeś, już nie pamiętasz?

Nie używałem crakced nulled.io tylko legal vip + sac:r z s-develop i teżstraciłem dane.

Ponieważ idiota pomylił ~ z =

Nie wiadomo czy umyślnie, czy był to przypadek, no ale cóż.

eSwH2k3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...