Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL Ban Z Automatu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzis wyszla nowa aktualizacja a wraz z nia nowe zabezpieczenia i leca bany jak nwm nawet jak sie na moda zalogowalem na shopku co mialem 300kk  na tortudze dostalem bana.... Czy wy tez tak macie

Opublikowano

Dzieję się tak od paru tygodni niestety nawet zalogowanie się na "brudnych" plikach powoduję, że system banuję od razu. Nawet na stronie kamera masz info że nie poleca używać hackow na głównych kontach.

Dodatkowo: nie ma na to obejścia 

Opublikowano

ale ban na ile sie dostaje ?? no chyba nie perm bo na inne konta dostałem na 3 tygodnie bodajze. Dzis zapomnialem po aktualizacji moda zmienic nazwe na launchera metka i moze przez to ze odpalałem przez plik z nazwa moda??

Opublikowano

Tak , niestety bany lecą jak leci i nic się z tym nie da zrobić :( 

ale ban na ile sie dostaje ?? no chyba nie perm bo na inne konta dostałem na 3 tygodnie bodajze. Dzis zapomnialem po aktualizacji moda zmienic nazwe na launchera metka i moze przez to ze odpalałem przez plik z nazwa moda??

Za nielegalne oprogramowanie jest perm. 

Możliwe 

ilidian2p_wnreqaq.png

Opublikowano

Wlaśnie zastanawia mnie po co kamer robi aktualizacje i wrzuca wykrywalnego.Niech wstawi dopiero moda ktory znowu bd niewykrywalny.Bo tak niepotrzebne te nowe aktualizacje

/niereg. sygna

Opublikowano

Naj

Wlaśnie zastanawia mnie po co kamer robi aktualizacje i wrzuca wykrywalnego.Niech wstawi dopiero moda ktory znowu bd niewykrywalny.Bo tak niepotrzebne te nowe aktualizacje

Masz racje najlepiej jakby zrobil Hacka uniwersjalnego,niewykrywalnego i który sam by sie aktualizował xD jednak czy to możliwe???Mi sie wydaje że nie xD

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngerotomanZprawdy on był niewykrywalny,ale to wzmocnili hs i teraz serwer jest bardziej zabezpieczony od 2008 roku az do 2015 do marca wiec długo.Teraz kwestis kamera czy uda mu sie postawić moda do życia.Co do aktualizacji sam sie nie zaktualizuje jak hs aktualizują.I szczerze teraz to się nie chce grac bez czitow bo za pelerynki placic to lipa.Ja zawsze zbieralem spotam mobberem i expilem i przy okazji dropilem itemy,a pojedynczo expic to juz nie exp...

/niereg. sygna

Opublikowano

Wiadomo, że GF dąży do perfekcji, aby usunąć wszystkie niedozwolone programy z folderu gry od strony clienta, dlatego tak często robią aktualizację i rozdają masowe bany ;)

Teraz tylko czekać na uptade kamera.

Opublikowano

Bardzo dobrze, że bany lecą. Przynajmniej teraz będzie mniej botów, GF jak widać bierze się ostro za zabezpieczenia.

Przychodzisz na forum o cheatach i botach, zeby narzekac o tym ze jest za wiele botow...?

Opublikowano

No,ale za pozno się za to zabrali dopiero po 7 latach istnienia metina.I tak starzy gracze nie wrócą.Metin upada wszystko pod is wszystko takie tanie kazdy moze miec itemy +9 i to jeszcze wybonowane.To juz nie Pl tylko priv :)

/niereg. sygna

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngerotomanZprawdy on był niewykrywalny,ale to wzmocnili hs i teraz serwer jest bardziej zabezpieczony od 2008 roku az do 2015 do marca wiec długo.Teraz kwestis kamera czy uda mu sie postawić moda do życia.Co do aktualizacji sam sie nie zaktualizuje jak hs aktualizują.I szczerze teraz to się nie chce grac bez czitow bo za pelerynki placic to lipa.Ja zawsze zbieralem spotam mobberem i expilem i przy okazji dropilem itemy,a pojedynczo expic to juz nie exp...

Dobrze mówisz jakby sie dało to byl Ci polał xD a ja bez czeatow to ja tak do 30 biłem z misjami i zajeło mi to uwaga 3000 minut [wiem cienki jestem } więc bez czeatów sie nie da nic zrobic w praktyce ...Pewnie kazdy kto ma tak okolo 80 lvl czeatował to pewne ale nw xD

Opublikowano

Dobrze mówisz jakby sie dało to byl Ci polał xD a ja bez czeatow to ja tak do 30 biłem z misjami i zajeło mi to uwaga 3000 minut [wiem cienki jestem } więc bez czeatów sie nie da nic zrobic w praktyce ...Pewnie kazdy kto ma tak okolo 80 lvl czeatował to pewne ale nw xD

Gadasz głupoty.

Większość wysokich lvli, których znałem jechało bez żadnego cheatu czy modyfikacji gry.

Ta gra traci i tak już swoją świeżość ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...