Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Recent Playstyle

dover

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawia champa, którym najczęściej grasz z tego co zauważyłem.

Coś wątpie bo wyświetla mi oriane po 2 grach nią, mimo że w przeciągu tygodnia zagrałem 10 razy dianą.

Opublikowano

No logicznie patrząc to niby preferowany styl.. może losowo magów Ci podaje, którymi ostatnio grałeś. Bo fakt u mnie też raz mam Shaco a raz Lee Sina.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Recent Playstyle - jak sama nazwa wskazuje obecny styl twojej gry, czyli champion, którym ostatnio grałeś (Najbardziej logiczne wytłumaczenie, lel.)

Opublikowano

To jest zależne od most played champions po moich spostrzeżeniach. ;F

@EDIT: Jednak się myliłem, raczej chodzi o ostatnią grę w match history.

już nie wiem xD

Opublikowano

To tak.

Mam 150 gier + Rengarem, ostatnie 10 mam pod rzad winow Amumu, i wyskakuje mi Mumu.

Jednym slowem, cos jebnietego. Jesli juz maja dawac te maestry champ to powinni dawac mostplayed/most skilled cos jak na lolskill net.

Tyle w temacie :D

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

To tak.

Mam 150 gier + Rengarem, ostatnie 10 mam pod rzad winow Amumu, i wyskakuje mi Mumu.

Jednym slowem, cos jebnietego. Jesli juz maja dawac te maestry champ to powinni dawac mostplayed/most skilled cos jak na lolskill net.

Tyle w temacie :D

Zagrałem w nocy sobie dwie gry irelią i ją mam, jakbym miało mi pokazywać to czym mam najwięcej gier to bym miał perma lissandre, a nie co kawałek inny champ xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...