Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie kupić Farming Simulator 2015 ?

KBraszka47

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałbym się zapytać gdzie mogę najlepiej kupić Farming Simulator 2015. Chciałbym się jeszcze zapytać czy do tego jest jakiś klucz i czy tylko raz można z niego skorzystać. Grę chciałbym na płycie w pudełku. Zastanawiałem się nad allegro ale chciałbym się was spytać.

Opublikowano

Ja mam kupione na cdp.pl i polecam tam kupić. Grę można instalować do woli na różnych komputerach, ba - nawet mozesz na różnych komputerach w jednym momencie używać tej samej z gry z tego samego klucza na trybie multiplayer. Nie trzeba jej też łączyć ze steamem ani nic takiego. Także polecam brać z tej strony. Ja osobiście kupowałam wersje cyfrową, ale mają tam też pudełkowe bodajże.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Osobiście kupowałem w saturnie z dostawą do domu poprzez kuriera i powiem, że bardzo szybko przyszło, bo już nazajutrz rano ok. 8-9 była gra i mnie :D

Opublikowano

Ja myślę nad Media Expert bo w moim mieście nie ma Saturna, a widzę że takie same ceny są 79,90. Jak myślicie Media Expert byłby dobry ?

Opublikowano

Ja myślę nad Media Expert bo w moim mieście nie ma Saturna, a widzę że takie same ceny są 79,90. Jak myślicie Media Expert byłby dobry ?

Ja kupowałem online. Mieszkam w Bydgoszczy i u mnie w mieście już w saturnie nie było to z Poznania wysłali i nie cały 1 dzień szła do mnie przesyłka ;) Myślę, że możesz z Media też wziąć. Tylko omyłkowo nie kup dawnego agrara od Techlanda :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...