Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kromcio Bot(Reklama/Prezentacja)

wsrhpozdro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Jeżeli poszukujesz Pixel Bota do Alienów/Boxów/Palladium oraz wiele innych zapraszam do kontaktu na

Bot Jest płatny lecz w 100% niewykrywalny

Sam używam go już pewien czas ^^

Jego osiągi to nawet 150k uri dziennie.

Uruchamia się go jak każdego pixel bot'a

Kromcio twórca bota wykupił kod VBot i stworzył na jego podstawie

Kromcio Bot'a. 

Cena Bota to 50zł

Dostępne płatności

-PSC

-Przelew

- Nawet aukcja allegro

Masz pytania dotyczące kupna/Bota/ i wiele innych zapraszam

GG Moje: 32273887

Strona Kromcia:

xxx

GG Kromcia :xxx

Opublikowano

Nie kupujcie :) to kłamca :)

yyyyyyyy Kłamca ?

Tak jestem oszustem a to tylko FAKE?

https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/s720x720/10423709_1556560321297033_3714563203694297670_n.png?oh=1be6d911db43360c1c50630cb8816ba7&oe=557F4FB2

A jeśli chodzi o to ze ja nie jestem kormcio to się zgadzam 

Jestem osobą która zajmuje się prezentacja bota i innymi rzeczami

Rozmawia z chętnymi udzielam informacji

Po prostu jestem Jego Konsultantem

Opublikowano

hahaha konsultant , weźcie nie kupujcie od niego to złodziej próbuje podszyć się pod kromcia , tu macie kromcia GG: 13109058  i spytajcie go , on niema żadnych konsultantów haha 

Opublikowano

Ja osobiście moją Vegą wyciągam 40k uri ale znam paru naszych klientów co tyle potrafią ^^

@EloElas ja udzielam informacji na temat bota Skoro nie jestem jego konsultantem to napisz do niego ^^

Opublikowano

Ja osobiście moją Vegą wyciągam 40k uri ale znam paru naszych klientów co tyle potrafią ^^

@EloElas ja udzielam informacji na temat bota Skoro nie jestem jego konsultantem to napisz do niego ^^

już to zrobiłem , czekam na odpowiedź 

Opublikowano

No EloElas bo pisze z Tomkiem i jakoś nic mu nie pisałeś napisz w końcu  to wyjaśnimy to^^

wydaje mi sie ze ten bot niczym sie nie rozni od Vbota wiec po co placic za to co mozna miec za free ? 

Opublikowano

,,Jeżeli poszukujesz Pixel Bota do Alienów/Boxów/Palladium oraz wiele innych zapraszam do kontaktu na
Bot Jest płatny lecz w 100% niewykrywalny''

NIE MA NIEWYKRYWALNEGO PIXEL BOTA TO JEST ŚMIESZNE...

25 postów... Jakoś mnie to nie przekonuje...

z resztą jak nawet kiedy kbot był i nie leciały tak bany to tam nie dawali 100% pewności, że się bana dostanie... Ludzie prosze was nie bądżcie naiwni

LukaSuper.png

Opublikowano

Właściwie - nie znam tego Kromcia, ale dziwi mnie jedna rzecz. Wiele razy widywałem wpisy takie jak ten, a prawie każdy z nich pisany z nowego konta założonego na forum. Dlaczego nie widziałem żadnego wpisu od forumowicza z dużą ilością postów lub z dużym doświadczeniem w grze? Nikt z nich tego bota nie poleca? Dla mnie tylko to jest zastanawiające.

Edit: Dodatkowo te 150K uridium - chyba tylko w przypadku, gdy ktoś ma zrobione wszystko pod zbieranie boxów (z petem włącznie) i jeszcze podwajacz. Choć teraz trudno mi w to uwierzyć bo zbiera się wolniej. Kolejna sprawa z wykrywalnością - tutaj to już zupełne kłamstwo :)

Opublikowano

Właściwie - nie znam tego Kromcia, ale dziwi mnie jedna rzecz. Wiele razy widywałem wpisy takie jak ten, a prawie każdy z nich pisany z nowego konta założonego na forum. Dlaczego nie widziałem żadnego wpisu od forumowicza z dużą ilością postów lub z dużym doświadczeniem w grze? Nikt z nich tego bota nie poleca? Dla mnie tylko to jest zastanawiające. Edit: Dodatkowo te 150K uridium - chyba tylko w przypadku, gdy ktoś ma zrobione wszystko pod zbieranie boxów (z petem włącznie) i jeszcze podwajacz. Choć teraz trudno mi w to uwierzyć bo zbiera się wolniej. Kolejna sprawa z wykrywalnością - tutaj to już zupełne kłamstwo :)

MATORAX przeciez ty sam masz troche wiecej postow od niego :PP 

wiesz pewnie malo ludzi go testowalo bo jest platny ale dla mnie to jest to samo co vbot czy fsbot ta sama bajka , jakbym mial kupowac bota do skrzynek to pewnie bym wybieral pomiedzy kromciobotem a fsbotem ale raczej kupilbym fsbota poniewaz jest o wiele wiecej polecajacych osob tego bota i cieszy sie popularnoscia a co moge powiedziec o kromciobot tutaj ludize nie pisza nic dobrego to jakie zdanie mozna miec o tym heh sami wiecie :D

jak dla mnie w tej chwili pozostaje bez konkurencji palavia B)

Opublikowano

@up

Oczywiście - z tą różnicą, że ja tutaj żadnych botów oficjalnie nie reklamuję, a nawet gdybym tak robił to skutek byłby ten sam - brak aprobaty :) Ja wyraziłem tylko swoje zdziwienie faktem, że bota z tematu reklamują właśnie takie konta (zupełnie tak jak wspomniałeś - jak moje), a inne się raczej do tego nie wyrywają. Jednak trzeba przyznać, że popularność jakoś trzeba zdobyć :) Co do polecanych i płatnych botów - mam takie samo zdanie jak Ty :)

Opublikowano

@MATORAX

Oczywiście - z tą różnicą, że ja tutaj żadnych botów oficjalnie nie reklamuję, a nawet gdybym tak robił to skutek byłby ten sam - brak aprobaty :) Ja wyraziłem tylko swoje zdziwienie faktem, że bota z tematu reklamują właśnie takie konta (zupełnie tak jak wspomniałeś - jak moje), a inne się raczej do tego nie wyrywają. Jednak trzeba przyznać, że popularność jakoś trzeba zdobyć :) Co do polecanych i płatnych botów - mam takie samo zdanie jak Ty :)

ale wiesz sa konta z mala iloscia postow co pisza glupoty by ponabijac sobie poscikow troche , ty glupot nie piszesz i odzywasz sie w popularnych tematach pomagajac ludziom a tego kolesia co zalozyl ten temat to ja nawet nie kojarze :D ale zreszta to nie jest miejsce do takich rozmow .

Do zalozyciela tego tematu , ogolnie fajnie byloby gdybys wstawil jakies zdjecia albo filmik przezentujacy bota a najlepiej to obie te rzeczy pokaz , bo takie napisanie typu "bot jest niewykrywalny" , "bot jest swietny" , "bot zbeira 150k uri dziennie" - w takie paplanie nikt nie uwiezy , jezeli jestes poniekad sprzedajacym tego bota lub wspoltworca czy nie wiem kim jestes to musisz popracowac nad zaprezentowaniem swojego programu bo to co napisales w 1 poscie to jest robota na 5 minut i jak widzisz nikt nie wzia tego do serca tylko odwrotnie dostajesz negatywy tutaj ... 

mam tez jeszcze jedno pytanie do ciebie , jezeli tak jak napisales ten Kromcio wykupil cos tam od Vbota , ale podobno Kromcio go ulepszyl , a wiec mam pytanie czym sie rozni KromcioBot od Vbota ? Tak jak pisalem wczesniej ze wydaje mi sie ze niczym ... ty zas twierdzisz ze to calkiem cos innego wiec chcialbym zebys uzasadnil swoja odpowiedz jakimis przykladami badz porownaniami do innych obecnie dzialajacych programow . 

Opublikowano

Ludzie po co sie szczypać? Oszust to zgłaszajcie.... Chociaży dlatego, że opis kłamie szczególnie z ta niewykrywalnościa

LukaSuper.png

Opublikowano

Powiem tak: mam tego bota za free. Nie trzeba zadnej licencji, moge wam go dac ale to g*wno jest. Lata ciagle po samym srodku mapy. Juz lepszy FsBot za free. 2x tyle zbiera niz te "coś". Kromcia nie polecam bo łakomczywy na kase jak niewiadomo kto i napewno nie ma swoich "konsultantów". Ty koleś chcesz kaske zarobić na czymś co nie jest tego warte. Jak już mówiłem za free mogę wam to dać ;)

VPS: ON

Więcej na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...