Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:go Gdzie wrzucić?

DeLux394

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reinstalowałem sobie Steama i chciałem odpalić CS'a. Wszystkie pliki wrzuciłem do folderu steamapps/common i chciałem odpalić grę. Tylko, że jak chcę odpalić to steam ciągle mi chce instalować cs'a od nowa. 

Ktoś wie może co z tym zrobić? Pewnie wrzuciłem cs'a do złego folderu, także mogę prosić o poprawną ścieżkę?

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

A że tak zapytam, co CI w tym przeszkadza ;d? I tak cały cfg i inne ustawienia zostaną zachowane .

Opublikowano

Bo skopiowaleś cały folder ctrl+c.

W steamie masz opcje gdzie robisz kopie zapasową plików lokalnych (czy jakos tak) i później wrzucasz i normalnie działa.

Opublikowano

Jak zrobiłem tak jak kolega Up napisał: ctl + c to co mogę zrobić, żeby mi steam wykrył gry?

Opublikowano

Wchodzisz w Biblioteke Gier Dajesz na cs-a GO prawym i następnie właściwości. Następnie Pliki Lokalne i wtedy dajesz Stwórz Kopie plików gry, licze na jakiegoś like =D

Opublikowano

@dzbanee

Jak mam zrobić kopię zapasową gry jeśli steam jej nie widzi?

@Edit 

Temat do zamknięcia. Żadna odpowiedź niestety nie była pomocna. Pomogło zainstalowanie steama (5 raz) i pobranie paru plików. 

A że tak zapytam, co CI w tym przeszkadza ;d? I tak cały cfg i inne ustawienia zostaną zachowane .

Co mi przeszkadza? Nie mam internetu 20mb/sek downloadu, żeby 9 GB pobrać tak o. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...