Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieranie...

.iNSANE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam problem z lolem, mam komputer po formacie i chciałem sciągnąć lola, zostawiłem komputer na ok.5 godzin wracam i pobieranie zatrzymało mi się na trochę ponad 700mb. Wczoraj to samo miałem pobierałem i zatrzymało się ale na 200mb. Wie ktoś może jak to naprawić? Przed formatem wszystko działało ;/

Opublikowano

Tez to miałem, jak ci się kompletnie zatrzyma na dluzej niż 10 min to zamknij lola i wlacz od nowa a potem nic nie ruszaj, nie przesuwaj okna ani nic możesz uzywac przeglądarki ale z lolem nic nie rob. Jak będzie pisalo na iles tam mb ze 0 czy cos to po paru minutach dalej będzie się sciagac.

Opublikowano

Tez to miałem, jak ci się kompletnie zatrzyma na dluzej niż 10 min to zamknij lola i wlacz od nowa a potem nic nie ruszaj, nie przesuwaj okna ani nic możesz uzywac przeglądarki ale z lolem nic nie rob. Jak będzie pisalo na iles tam mb ze 0 czy cos to po paru minutach dalej będzie się sciagac.

Zostawiłem na 5 godzin tak 4,5godz. było 0 kB/s ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...