Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co dodać na EasyHC?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podstawowo na takim serwerze musi być ogarnięta i miła administracja dla graczy. Żeby przeciągnąć graczy na taki serwer, to musi być dobra reklama, często organizowane dla graczy eventy, konkursy. Możesz dodać również jakieś specjalne bronie. Dodatkowo na serwer możesz dodać autorskie i ciekawe pluginy + jeszcze jakiś przejrzysty Tab.

Opublikowano

@jacekssj a co masz dokładnie na mysli?

chodzi mi o to że jak chcesz żeby ten serwer się wybił to musisz mieć jakiś oryginalny pomysł i uważać żeby serwer nie miał chujowej administracji co za byle gówno da bana

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

Ja wiem co usunąc. Ten serwer. Po c**j kolejny easyhc? Co, pewnie dla hajsu tak? Nie pozdrawiam

chodzi mi o to że jak chcesz żeby ten serwer się wybił to musisz mieć jakiś oryginalny pomysł i uważać żeby serwer nie miał chujowej administracji co za byle gówno da bana

@Rocketovsky99 @jacekssj

Panowie. Ja jestem odpowiedzialny za paczkę na zamówienie i zastanawiam się jaki plugin mógłbym tam dodać/napisać. Co do Administracji to mnie już nie interesuje.

Podstawowo na takim serwerze musi być ogarnięta i miła administracja dla graczy. Żeby przeciągnąć graczy na taki serwer, to musi być dobra reklama, często organizowane dla graczy eventy, konkursy. Możesz dodać również jakieś specjalne bronie. Dodatkowo na serwer możesz dodać autorskie i ciekawe pluginy + jeszcze jakiś przejrzysty Tab.

Specjalne bronie? Jakieś propozycje?

Opublikowano

o kurde nie wiedziałem z kim piszę xD jak narazie nic mi nie przychodzi do głowy niestety

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

Jak dla mnie to sam temat jest bez sensu... Mam pytanie na cholerę kolejny ten sam temat? Już było chyba z 10000 takich tematów. I po co zaśmiecać te forum?

Wpisz w wyszukiwarkę EasyHc. I zobacz co ludzie myślą i co możesz dodać. Beznadzieja. A później ludzie skarżą się że forum jest zajebane gównami. Skoro nie potraficie korzystać z wyszukiwarek to nie powód aby napisać po raz enty... ten sam temat jprdl.... od wczoraj już widziałem 2 takie tematy a ten jest k***a 3. Na c**j takie coś?

Lepiej powinieneś napisać temat "Jak korzystać z wyszukiwarki na MpcForum"

Polecam zrobić unikatowy EasyHc. Żeby na nim nie było nic co jest na wielu tych  gównianych easyhc. Czyli. Nowe Moby / Bronie /  Zbroje. Fabuła jakaś do tego.

Czyli że pierw zaczynasz jako frajer i nie możesz nic dopóki nie wykonasz jakiś ciekawych zadań które nauczą cię np Kopać kamień. Ciąć drewno itp itd.

A następnie po zdobyciu tych skilli idziesz robisz normalny survival i dopiero potem możesz robić tak zwane "Wojny Gildi" czy "PvP"   

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...