Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kody Intela jak myślicie ?

L0nl33y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam zamiar dziś kupić sobi 4 kody intela te na jagdtigera lub 10k golda i inne bajery ;)

Lecz mam pewną obawe czy wargamingowi nie obije i nie bedzie banowal osoby które wklepią 4 takie kody ?

albo nie bedą kazać przesylac dowody zakupu sprzetu ?

Bo 2 lata temu bana dostalem za zakup różnych rzeczy z allegro

dlatego wole was zapytac co sądzicie ?

Opublikowano

jak sie przyczepia powiedz ze jestes informatykiem, skladasz komputery ( to twoja praca ) i podczas zakupu części miałeś dostęp do 4 kodów, powinni sobie odpuścic

Opublikowano

Nie slyszalem zeby do kogokolwiek sie przyczepili, mozesz lupowac, ale 100% pewnosci nie daje.

Opublikowano

Z jakiej racji mogli by się przyczepić. Przecież te kody to jest prawdziwa gotówka pod postacią kodu. Jest tylko limit ilości użyć na dane konto.

Jeżeli WG wprowadził by politykę 'kasacji' nieużywanych kont to gdybyś miał choćby tylko sztuk 1 golda to już Twoje konto staje się nietykalne ponieważ ma to odzwierciedlenie w pieniądzach.

Opublikowano

nawetsie do CIebie o to nei przyczepia, znam takie osoby ktore wklepaly nawet te 4 kody i nic nie bylo. Wklepuj smialo

Opublikowano

Sorry za OT ale do jakich procesorów jest dodawany kod? Wczoraj kupiłem kompa za ponad 4k z Intelem i5 4460 i nic nie było.

Opublikowano

Sorry za OT ale do jakich procesorów jest dodawany kod? Wczoraj kupiłem kompa za ponad 4k z Intelem i5 4460 i nic nie było.

Agito, Alsen, Morele, NTT, Komputronik oraz X-KOM

jeśli z tych sklepów to wołaj od nich kod.

ps. jesli faktycznie 4k zł to cie w c***a zrobili z procesorem bo sie nie oplaca.

Opublikowano

Z tego co wyczytałem na forum WoT - kodu można użyć tylko raz. 

Jednakże jak wszyscy wiemy w internecie każdy pisze co chce :D

Więc próbuj, zawsze kod można odsprzedać.

OT: Do kiedy są ważne te kody ? Planuję zakup po wypłacie, tylko nie chciałbym kasy w błoto wywalić :/

Opublikowano

Agito, Alsen, Morele, NTT, Komputronik oraz X-KOM

jeśli z tych sklepów to wołaj od nich kod.

ps. jesli faktycznie 4k zł to cie w c***a zrobili z procesorem bo sie nie oplaca.

Z tego co wyczytałem na forum WoT - kodu można użyć tylko raz. 

Jednakże jak wszyscy wiemy w internecie każdy pisze co chce :D

Więc próbuj, zawsze kod można odsprzedać.

OT: Do kiedy są ważne te kody ? Planuję zakup po wypłacie, tylko nie chciałbym kasy w błoto wywalić :/

1.cztery razy

2.kody ważna do końca br. mc.

3.jak byś kupił sam procesor to okij masz kod a jak kompa to zrobili cię w huja niestety takie realia a gostek ze sklepu handluje kodami

Opublikowano

Procesor kupiłem w Techplanet

No to kod Ci nie przysługuje.

1.cztery razy

2.kody ważna do końca br. mc.

3.jak byś kupił sam procesor to okij masz kod a jak kompa to zrobili cię w huja niestety takie realia a gostek ze sklepu handluje kodami

Też bzdura, nie kupił wersji OEM(chyba, że kupił) więc mu wszystko przysługuje i trzeba po prostu wołać od sklepu(czytałem ze nie chcieli dawać, dopiero po mocnym naciskaniu na nich dawali kody)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...