Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić Battlefield 3 Premium?

UedyMady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy warto kupić premium bf3 jeżeli cena jest taka niska. Czy dużo ludzi gra na mniej popularnych mapach z dodatków?

Opublikowano

Warto kupić premium nawet dla samego nowego wyposażenia. Dużo ludzi nie gra na mapach z dodatków, ale kilka serwerów jest, więc nie jest źle

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Są niestety pojedyczne serwery, które grają na mapach z dodatków. Dla mnie to ból, bo przeważnie są to serwery 64 slotowe a komp mi tyle nie pociągnie :/

Jednak myślę, że opłaca się, bo przecież wiele więcej nowych rzeczy masz ;)

Opublikowano

Czy warto? Moim zdaniem trzeba! Bez premium twoje konto i możliwości są strasznie ograniczone. Na dodatek nie jest ono strasznie drogie (40-50zł). 

Lenovo Y50-70

CPU: Intel® Core i7-4720HQ CPU @ 2.60GHz

GPU: GeForce GTX 960M 4GB

RAM: 16GB

Opublikowano

Mam to samo pytanie co pan z tematu

tylko co to za dodatkowe wyposazenie?

mam oby dwa bf trojke mi sie lepiej gra,

czy takie premium bd przydatne no raczej dla noba w bf 3 (30 lvl ) likendowy gracz ze slabym skilem ?:)

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Patrzyłem na koszt premki i wynosi 60zl,dokładnie 59.90. Nie wiem czy się to opłaca i dużo daje

Bierz a nie się zastanawiasz , opłaca się masa broni kamuflaży itp ;).

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Patrzyłem na koszt premki i wynosi 60zl,dokładnie 59.90. Nie wiem czy się to opłaca i dużo daje

Tak drogo? Na Allegro widziałem po dyszce, piętnaście złotych. :)

­

Opublikowano

Bierz a nie się zastanawiasz , opłaca się masa broni kamuflaży itp ;).

Już zakupiłem i pi chwili patrze :15gb do ściągnięcia, a ja mam 3gb limitu Hehe, szybkie wyłączenie origina i anulowanie pobierania. Skubany ściągnął 200mb w 20s xD

Opublikowano

@up 

Internet limitowany współczuje :P

@topic

Ja premkę dokupiłem w promocji za 20/30 zł nie pamiętam dokładnie, i w sumie opłacało się (za te pieniądze) jest więcej kamuflaży, więcej broni, no i te nowe mapy, co do ilość graczy na nich to zależy, czasem jest więcej czasem mniej.

Jak nie szkoda ci kasy to kup, ale może kiedyś będzie znowu jakaś promocja :P 

Szkoda tylko że nie ma już weekendów z podwójnym PD :(

Cześć...

Opublikowano

@up 

Internet limitowany współczuje :P

Powiem Ci, że nawet jest ok z internetem LTE, dlc dochodzi do 70mbps ;) ping zaleznie od serwera 40-80ms najczesciej. W kwietniu konczy mi się umowa i na przedłużenie mam 18gb/mc i potem 5mbps po wykorzystaniu ;) za 30 zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...