Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Questy I Npc Problem

krynix95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio próbowałem podmienić questy z biologiem i teraz coś mi się popsuło z serwerem.Po 1 po wbiciu 5 lvla nie można postacią wybierać sobie skilli.Po 2 nie można przywołać konia księgą jak się na nią kliknie to nic się nie pojawia. HELP dam 5 i +

EDIT:Jak kliknę na strażnika wsi albo dozorce to też nic się nie wyświetla :/ Pierścień teleportacji też... help me

netim.png
Opublikowano

Ja mam podobnie nie działa mi przywołanie konia księgą (działa komenda horse_summon ) nie działa dozorca strażnik wsi itp nie działają też itemki typu pierścień teleportacji księga wojskowego konia itd.Dołączam się do prośby

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wejdź do navicata player ---> naciśnij prawym na quest wybierz zarządzaj tabelą ---> napraw tabelę, tryb ----> szybki (Quick)

02758850976702993171.png
Opublikowano

Po kolei. Na wyłączonym serwerze ( przed komendą start ) Wejdz przez anvicat do bazy player , otworz tabele Quest wcisnij Ctrl+a i usun wszystko. Nastepnie daj na nią PPM>

zarządzaj tabelą > napraw tabelę, tryb > szybki (Quick) . Potem przez WInSCP wejdz do katalogu Questow

/usr/rain.channel/share_data/locale/english/quest/

Wejdz do folderu object i usun z niego all.

Cofnij sie do Quest

Wcisnij Ctrl+T i wpisz sh make

gdy całość się załaduje, wyłącz winSCP i odpal serwer komendą ./start

Powinno pomóc, ja tak robie gdy jakis Quest sie zbuguje ( działał a nie działa)

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

HMMMM... Teraz questy działają ale nadal nie działa księga wojskowego konia pierścień teleportacji strażnik wsi działa ale dozorca już nie... :/ Help

netim.png
Opublikowano

hmmm usunełem wszystko w object i zrobiłem ctrl+t i teraz nic tam nie ma ;p może jakaś instrukcja dla filezilla (jbc mineło ponad 24h)

netim.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...