Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujemy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

::...Astivia Poszukuje...::

W skrócie, mam 16 lat zwę się Kamil. Dziś po dłuższej nieobecności wróciłem na forum... Powodem jest kończenie plików, sklejki i dodaniu paru autorskich pomysłów. Ważniejsze rzeczy zostały już zrobione, tak więc gotowość plików określę w okolicach 85 procent. 

Serwer jest typem medium, niektóre elementy podchodzą pod serwer easy.

Mimo to, poziom trudności zostaje na poziomie ' Średnim '

Zastosowałem tu parę swoich ' widzimisię ' . Inne zastosowania pasów, run. Rozbudowałem odrobinę SO (System Osiągnięć). Pobawiłem się dungeonami itp. 

Max LvL będzie się wahał między 150, a 180 . Drobnostki na update już są gotowe, także przerwy techniczne nie będą zbyt długie.

Pod ten projekt podchodzę bardzo poważnie, słucham się graczy ze starych fanpage i jestem na dobrej drodze by wszystko dopiąć na ostatni guzik. 

Więcej informacji na gg : 45748846 

Poszukuje aktualnie :

*Sponsora

*Grafika 

*Web Mastera

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...