Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft NonPremium nie działa

Manna;3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od kiedy zakupiłem minecrafta premium nie działa mi żaden launcher non premium. Zyczu, craftserva, magiclauncher, keinett ( shinigma czy jak to ma teraz ). Pobieram owy launcher i klikam żeby włączyć i niby się włącza jednak na tym staje i nic się nie dzieje. Usuwałem launcher premium i wszystko z nim związane i próbowałem 1 non premium zainstalować ale i tak nie działał. Wie ktoś może jaki jest powód? c;

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

żaden error, klikam żeby włączyć i nic , na tym się kończy 

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

W folderze .minecraft powinnien byc folder z log, podaj ten od originalnego launchera minecraft.

Nawet jak sie nie wlancza tak zrobi log w folderze

Opublikowano

1.Usuń foldery .minecraft i .minecraftzyczu 

2.Aktualizuj Jave

3.Może masz nazwę Konta Użytkownika z nie dozwolonymi znakiami , i dlatego nie działa ci launcher (Wiem coś o tym bo też tak miałem)

Opublikowano

Zmień w opcjach launchera folder z .minecraft na inny. Jeśli działa ci launcher premium to blad z java i nickiem odpada. Potem mozesz ewentualnie sprobowac skasowac wszystko co jest zwiazane z mc z komputera, zrestartować go i sprobować ponownie. Jak to nie pomoze sprobuj stworzyc nowego uzytkownika windows, tam na swiezo powinno dzialac wszystko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...