Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakupienie WoW'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym kupić sobie WoW'a z dodatkami. Mam postać z 5lvl i jeśli kupię to : 

To będę miał wypisane tam dodatki i możliwość wbicia expienia do 90lvl ? Na jaki okres czasu to jest ? Mógłby mi to ktoś dokładnie wytłumaczyć jestem w tym zielony.

f3d88a5d0_ahpaann.png

Opublikowano

Witam chciałbym kupić sobie WoW'a z dodatkami. Mam postać z 5lvl i jeśli kupię to : 

To będę miał wypisane tam dodatki i możliwość wbicia expienia do 90lvl ? Na jaki okres czasu to jest ? Mógłby mi to ktoś dokładnie wytłumaczyć jestem w tym zielony.

Kupując battlechesta dostajesz tylko podstawkę i 4 dodatki z 5. W tym masz też dodatkowy miesiąc gry. Słusznie zauważyłeś, że na bc możesz mieć tylko 90 poziom. - olbrzymi skrót.

Opublikowano (edytowane)

@Eftar Dodatkowy miesiąc gry tzn ? A te dodatki mam na jaki czas ? Ten 5 dodatek jest jakoś szczególnie znaczący ? Opłaca się to kupić na początek ?

Edytowane przez TheWojtek5020

f3d88a5d0_ahpaann.png

Opublikowano

Dostajesz miesiąc darmowej gry przy rejestracji konta, lub wcześniej istniejącego trialowego już ulepszenia, a dodatki będziesz mieć cały czas.

Co do WoD. Jeśli chcesz być na bieżąco to tak, jest znaczący.

Opublikowano

Ogólnie jeśli zakupisz BC tego którego wstawiłeś link jest tam 30 dni darmowej gry po tym czasie będziesz musiał wykupić abonament na kolejne 30 dni lub 60 bez tego nie będziesz mógł grać : Cena abonamentu na 30 dni wynosi w granicach 45 zł a na 60 dni około 85 zł.

Dodatki masz już na stałe

Co do dodatku 5 i póki co ostatniego, czyli World of Warcraft Warlords of draenor daje on możliwość wbicia 100 lvl odblokowuje się nowy obszar, instancje i jak dobrze przeczytałem po wprowadzeniu go automatycznie postać awansuje na 90 lvl a wbicie 100 lvl z 90 to kilkanaście godzin dodatkowej gry tutaj masz link :)

http://www.empik.com/world-of-warcraft-warlords-of-draenor-pc,p1097179080,multimedia-p

W sumie jeśli chcesz zaoszczędzić czas na expienie to opłaca się od razu wszystkie zakupić. 

Opublikowano

Ogólnie na początek opłaca się kupić tego Battlechesta ? Co to znaczy że nie będę mógł grać ? Tak w ogólne nie wejdę do gry bo trzeba bd zapłacić czy zmieni mi się na triala ?

f3d88a5d0_ahpaann.png

Opublikowano

Battlechest jest najbardziej opłacalny i najtaniej wychodzi no i dodatkowo masz 30 dni gry za darmo. najlepiej kupićwszystkie dodatki od razu czyli tego Battlechesta gdzie masz 4 dodatki i oddzielnie WoDa <---- 5 dodatek do WoWa. To znaczy, że jeśli po tych 30 dniach gry co dostałeś przy zakupie Battlechesta nie wykupisz abonamentu na kolejne 30 dni lub 60 nie będziesz mógł grać. A gra nie wróci Ci do wersji trial, czyli w skrócie mówiąc po 30 dniach nie wykupisz abonamentu = nie możesz grać. Żeby przedłużyć abonament musisz wykupić takie coś tutaj link akurat jest to na 60 dni.

http://www.keye.pl/games/product/id/82/WoW-Prepaid-60-dni-EU

Ale w patchu 6.1 mają wprowadzić możliwość wykupienia czasu gry za walutę z gry czyli za golda ale ma wyjść to w pierwszym dużym patchu, cena póki co jest nieznana ile tysięcy gold będzie kosztowało 30 dni gry.

Opublikowano

Battlechest jest najbardziej opłacalny i najtaniej wychodzi no i dodatkowo masz 30 dni gry za darmo. najlepiej kupićwszystkie dodatki od razu czyli tego Battlechesta gdzie masz 4 dodatki i oddzielnie WoDa <---- 5 dodatek do WoWa. To znaczy, że jeśli po tych 30 dniach gry co dostałeś przy zakupie Battlechesta nie wykupisz abonamentu na kolejne 30 dni lub 60 nie będziesz mógł grać. A gra nie wróci Ci do wersji trial, czyli w skrócie mówiąc po 30 dniach nie wykupisz abonamentu = nie możesz grać. Żeby przedłużyć abonament musisz wykupić takie coś tutaj link akurat jest to na 60 dni.

http://www.keye.pl/games/product/id/82/WoW-Prepaid-60-dni-EU

Ale w patchu 6.1 mają wprowadzić możliwość wykupienia czasu gry za walutę z gry czyli za golda ale ma wyjść to w pierwszym dużym patchu, cena póki co jest nieznana ile tysięcy gold będzie kosztowało 30 dni gry.

W patchu 6.1.2 i ma być niedługo wprowadzony na serwerze. :) Ten patch będzie zawierać zarówno opłaty abonamentu w formie golda, jak i też masę hot fixów. ;)

Opublikowano

@afsdad11 Nie rozumiem jednego. Jeśli nie wykupię abonamentu na 30 lub 60 dni to konto wraca do triala ale nie będę mógł grać WTF ? W ogóle nie wejdę do gry czy jak ? Mógłby ktoś jaśniej ?

f3d88a5d0_ahpaann.png

Opublikowano

@afsdad11 Nie rozumiem jednego. Jeśli nie wykupię abonamentu na 30 lub 60 dni to konto wraca do triala ale nie będę mógł grać WTF ? W ogóle nie wejdę do gry czy jak ? Mógłby ktoś jaśniej ?

Konto nie wraca na triala tylko zostaje zamrożone jak nie opłacisz abonamentu po 30 lub 60 dniach. ;)

Opublikowano

Napisałem Ci, że konto nie wraca do trial i że jeśli nie wykupisz po tych 30 dniach darmowej gry, które dostajesz przy zakupie battlechest nie będziesz mógł grać chyba, że przedłużysz abonament wykupując go :) 

Opublikowano (edytowane)

Postaram się to rozpisać w krokach i bardzo przejrzyście.

Krok 1.

Kupujesz battle chesta + dodatek WOD

Krok 2.

Możesz świetnie bawić się przez 30 dni darmowej gry, ponieważ dostałeś to w gratisie z battle chestem.

Krok 3

Kiedy upłynie te 30 dni, żeby ponownie zagrać musisz wykupić abonament. Jeżeli jednak będziesz chciał zrobić sobie przerwę od WoWa to będziesz mógł wykupić abonament nawet 2 mies później. Z twoim kontem i postaciami nic się nie dzieje, jezeli nie masz abonamentu.

Edytowane przez Spociuś

Diss_Stream.png