Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konfiguracja routera, a rozłączanie podczas meczu

TheReally

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż miałem problem z CS GO. Podczas gry wyskakiwał błąd z połlączeniem internetowym (chociaż cały czas było). Po tym zdarzeniu i wielu innych próbach zrobiłem tak, że odłączyłem router i od modemu pociagnąłem kabel pod laptopa i wtedy wszystko śmigało i mi nie rozłączało. Więc odpowiedź prosta problem w routerze. Czy wie ktoś jaka konfiguracja, opcja czy coś może być przyczyną rozłączania podczas gry ?

Opublikowano

Używałem kabla który był prowadzony od routera i nie działało. Przedstawie to tak

- Połączenie bezpośrednio od modemu kablem, działa (lecz nie ma wifi w całym domu więc tak grać nie moge, ponieważ sam w domu nie jestem)

- Modem połączony z routerem, następnie od routera kabel do komputera, nie działa i rozłącza

- Taka sama sytuacja przy WiFi, więc tutaj kolego nie ma znaczenia sygnał czy antenka bo na kablu także rozlącza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...