Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS-GO mi sie wyłącza POMOCY

Skrzypek Biceps

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.  
Więc tak chciałbym dowiedzieć się o co chodzi z moim cs-go.
Parę dni temu zakupiłem wyżej podaną grę,po włączeniu gry i dołączenia do obojętnie jakiej gry  po pewnym czasie cs-go wyłącza mi sie i wywala do pulpitu nie pokazuje mi sie żaden komunikat.Próbowałem juz wielu rzeczy i nic nie działa na poczatku myślałem ze mam za słabego kompa ale jak by tak było to by mi zwiesiło cs albo blu screen cokolwiek a mi po prostu go wyłącza aktualnie  mam go ustawionego na najniższych detalach mam jakos 40-60 fps to są  parametry mojego komputera               http://screenshooter.net/102174627/qmtrpvj   PROSZE O POMOC JESTEŚCIE MOJĄ OSTATNIĄ NADZIEJĄ. 

Opublikowano

Wchodzisz w Steam Potem Biblioteka Gier---> Dajesz prawym na CS;GO i dajesz Właściwości---> Przechodzisz do zakładki Pliki Lokalne i naciskasz '' Sprawdz spójność plików gry ''

I czekasz, aż wszystko Ci sprawdzi, naciskasz OK i włączasz na nowo cs-a, zainstalują Ci się na nowo programy lecz ustawienia w grze zostaną takie same.

Opublikowano

zależy od liczby osób na servie   a jak mam nawet 40 to nie mam żadnych ścin ani nic płynnie mi chodzi wszystko. próbowałem juz różne komendy wpisywać ale nadal wyłącza mi się 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...