-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
slawek112
slawek112
Witam ,

Mam ciekawy problem z swoim laptopem Samsung NP310E5C-U02PL.Zaraz po włączeniu i po kawałku biosa pojawia się błąd ,,Brak pliku bootMRG" mam płytę z identycznym windowsem ,,Win 7 32 bit" i niestety mimo ustawienia bootowania płyty na pierwsze i wyłączenia source boot płyta się nie bootuje a tylko pojawia się w biosie taki niebieski pasek i wyżej wspomniany błąd analogicznie z pendrive i moim przenośnym dyskiem twardym . pen i twardy w Fat32 nagrywany programem WintoFlesh i ultraiso . Płyta nagrana programem ultraiso... Próba uruchomienia naprawy systemu bezskuteczna laptop po prostu nie reaguje na przyciskanie F4, F8 pulsacyjne stale razem z FN nic ... Dysk twardy próbowałem wyjmować i wkładać na nowo jak się domyślacie bez powodzenia. Płyta, pen i twardy bootują się na 2 innych komputerach tyle, że stacjonarnych. Wujek wyszukuje Windows 7 recorvery, którego również mój laptop nie chce zbootować ...
Proszę o pomoc
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.