Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Easy Hardcore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj.
Ostatnio na Polskim Internecie (Minecraft'y) Powstało dużo Sewer'ów

o Trybie: Easy Hardcore.
Więc, razem z Programistą od PHP i od JAVA stworzyłem Serwer (Easy HC)
za nie długo zrobimy nową edycję, więc mam do was Pytanie.
Co byście tam chcieli?

Proszę o nie pisanie:

> Autorskie Gildie
> Stoniarki (Generator Stone)
> Ranking / topka
> TAB

PS: Dzięki wielkie za wszystkie odpowiedźi
$$$$

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Przezajebiscie autorska strona www serwera i forum z licencją na silniku IPB. Skrzynki z csa, ja w administracji

Opublikowano

Rozumiem, że z racji tego że powstało dużo serwerów "EasyHC" chociaż takie nie istnieją to postanowiliście zrobić własny serwer także o trybie "EasyHC"? ^^

//Coś takiego jak EasyHC nie istnieje i nie istniało, to tylko wymysły jakiegoś 10cio latka który zrobił serwer na którym za zabicie jest ban a drop po 75%...

Dodajcie sektory i możliwość wykupienia turbo dropu na sektor jak u skafa :X

Opublikowano

Osobiście chcę, aby państwo stworzyli trudny a nie łatwy server EasyHC. Takie servery szybko się nudzą i tacą sens gry. Polecam państwu, aby dodać własne craftingi przedmiotów ( Własne bloki itd. ). Zwykła mapa, ponieważ to co rzuca się w oczy szybko się nudzi. Hmm.. wszystkie servery niczym się nie różnią, wszystko jest automatyczne... zróbcie coś, gdzie administracja ruszy tyłki i przyczyni się do rozwoju servera... Lidze na +

Opublikowano

#REF

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Może:

- Nowe biomy (z terrain control)

- Możliwość kupienia (sobie lub gildii) turbo dropu i expa 

- Plugin na /efekty

- Sektory np 500x500 kratek tak aby nie było lagów na klepach ;3

- RandomTp i GrupowyTp ;)

Nm2aWDv.png

Pomogłem? Zostaw "Lubię to" pod postem!

Opublikowano

@dr.haus kazdy sektor to oddzielny serwer bungee ;x 

no to ja bym chcial zebys zrobil jakies animowane motd oraz ikonke ;d iii jeszcze moze autorska rejstracja jak na skf/xcr z logowaniem premium i losowymi skinami dla stifuf

Opublikowano

@MCBloomy jak hardcore może być łatwy?! Wytłumacz mi to, a nie małpujesz po jakimś dzieciaku i robisz EasyHC. Przecież ,,hardcore'' to jakby ,,ekstremalny'' a ma być łatwy?!

@topic

Wywal stoniarki i drop ze stona, w końcu to hardcore czy tryb 10 latków? Nie dawaj nikomu komend /spawn /home /sethome itd. Wyłącz teleportację do bazy gildii.

Opublikowano

Nie wszystkie serwery EasyHC są gównami bo to jest nie prawda uważam że jak ktoś ma pomysł i jest w stanie go zrealizować może przyjść dużo graczy 

A co do tematu to myślę że jakieś /efekty np.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...