Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Double jump kha

MultiKurak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

On poprostu przy samej ziemi naciska Q i zabija typa, a później szybko wciska E :P

Tylko że z mojej perpektywy to wygląda że ziomek bije z q podczas lotu.

Opublikowano

W czasie lotu bije Q i zanim zleci to odskakuje drugi raz, kapiszi?

Kappiszi, lecz moje pytanie zabrzmi inaczej jak zrobić ten double skok jak on zrobił?

Pomocnik
Opublikowano

szybki spam. w locie do tego zeby to zrobic musisz miec ping ponizej 30. bo wteedy nie masz praktycznie opoznienia

Lol, ping 70 spokojnie wystarczy :)
Opublikowano

On poprostu przy samej ziemi naciska Q i zabija typa, a później szybko wciska E :P

No i czemu wprowadzasz w błąd? ;_;

Dość szybko robi combo Q>E+Q>E przed spadnięciem. Dla mnie to tak wygląda.

Proponuję by się tego nauczyć pograć normale albo z botami, bo chyba nic innego nie da się tego nauczyć. :P

Opublikowano

No i czemu wprowadzasz w błąd? ;_;

Dość szybko robi combo Q>E+Q>E przed spadnięciem. Dla mnie to tak wygląda.

Proponuję by się tego nauczyć pograć normale albo z botami, bo chyba nic innego nie da się tego nauczyć. :P

O czym ty gadasz? Po prostu castuje Q w locie na, zabija i dostaje reset i używa od razy E. Nie jest to jakaś filozofia.

Opublikowano

Niektórzy to tutaj w d***e byli i gówno widzieli. 

Double jump robi się w ten sposób, że przy przeciwniku który ma low hp używamy skoku na maxymalny zasięg i Q zaraz po skoku. Wtedy Q castuje się w powietrzu i zabija typka i my możemy natychmiast użyć kolejnego E kiedy jesteśmy jeszcze w powietrzu.

Próbowałem i działa. Tylko trzeba poćwiczyć bo to ciężkie dosyć

Opublikowano

Robi kombo E+Q+E.

Stoi obok przeciwnika ktory ma koncowke hp, najpierw skacze, dobija go szybko z Q i podczas lotu ma reset skoku i odrazu moze go uzyc.

To jest przeciez prosciutkie do zrozumienia.

Opublikowano

to tak jak rzut Q katarina, E zanim doleci i W... po prostu cwiczyc..

klikasz E, zanim wyskoczysz szybko Q naciskasz na gosciu z low hp, jak juz lecisz to go zabija i masz reset, dzieki czemu skaczesz znowu.

btw. koreance to sa poyebane jednak, zaczne ogladac ich lcs-y, moze jeszcze jakies plejsy zobacze. ;d

Opublikowano

Choc kiedys bardzo duzo gralem khazixem, to nigdy bym na to nie wpadl, czego to oni nie wymysla...

A co do khazixa aktualnie jest useless, wiec nie polecam nim grac.

Opublikowano

Jezu to takie stare i łatwe, masz tutaj tuta, brąz I by zrozumiał\

Jakbyś nie mógł wpisać '' Double jump kha E Q trick ''

https://www.youtube.com/watch?v=RjH4WjJxjgs

On poprostu przy samej ziemi naciska Q i zabija typa, a później szybko wciska E  :P

On to robi w trakcie castowania E.

Opublikowano

Idę poćwiczyć może mi się uda, dzięki za pomoc:)

Wystarcza smartcasty, przeciez to jest wszystko normalne i pewnie polowa osob zawsze tak robila Kha. W powietrzu jest mozliwosc castowania Q, po wycastowaniu Q i ewoulowanym E dostajesz reset na E, wiec mozesz jeszcze raz go wycastowac i masz ten 'double jump'

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...