Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Scylla

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję jakiś dobry build na Scyllę. Sprawdzałam dwa najwyżej oceniane ze smitebuild, ale komentarze do nich są dość niepochlebne, a w rzeczywistości same buildy stare. Ktoś coś?

Opublikowano

Kiedy ludzie pojmą , że na smitebuildzie są buildy zrobione przez debili i słabych graczy..

Fajnie, więc może Ty mi przedstawisz dobry build? ;) W końcu po to napisałam ten temat. Nie musisz rzucać uwag w kwestii beznadziejności strony smitebuild.

Opublikowano

Jestem na telefonie pod wieczór wbije na kompa to wysle Ci porządny build... Btw wszystko zależy jak chcesz grać jeżeli jestes miderem który zamierza wygrac early game i pokerowac w late gamie polecam Ci na 1 item przed butami doom orba kupic to nie jest ryzykowny item jeżeli ktoś tak myśli jest po prostu idiota...

Opublikowano

Nie gram scyllą... Znalazłem build dobrze oceniany więc wysłałem jako propozycja... mało wiem na temat tej postaci...

LukaSuper.png

Opublikowano

Nie wchodź na strony typu smitebuild czy smitefire, bo tam nic się nie nauczysz. Jednie co polecam to brać buildu od topowych graczy, których znajdziesz na twitchu. 

2839.jpg lub 2909.jpg2684.jpg2840.jpg2834.jpg2841.jpg2908.jpg

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Nie wchodź na strony typu smitebuild czy smitefire, bo tam nic się nie nauczysz. Jednie co polecam to brać buildu od topowych graczy, których znajdziesz na twitchu. 

2839.jpg lub 2909.jpg2684.jpg2840.jpg2834.jpg2841.jpg2908.jpg

wedlug mnie zamiast butow pod cd lepiej pod dmg i talon zlozyc zamiast SR

0bdbc37d288733ba.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...