Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z EasyBot V2

gorzyn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam bardzo serdecznie, 
około 2 tyg temu powstał nowy bot, niemieckiego autorstwa. Jest on bardzo przydatny (wynika to z filmiku) ale niestety nie wiem jak go uruchomić :C Bardzo proszę o pomoc.

LINK DO FILMIKU YT

LINK DO POBRANIA BOTA

SKAN PLIKU 

Mam z nim problem bo po uruchomieniu bota wyskakuje okienko gdzie trzeba wpisać ścieżkę pliku czy coś (nwm nie znam się)
LINK DO SCREEN'a

Próbowałem wszystkiego odpalać normalne NosTale i NosTaleX i nic nie chce ruszyć . Trzeba znaleźć jakiś plik NostaleX.dat 

Jak widać jest tam ten plik. Klikam otwórz , 

dalej klikam start i nic ( oczywiście przy uruchomionym NosTale , a później NosTaleX ) , klikałem refresh , download latest version , nic nie poskutkowało . Jeśli pomoże mi ktoś to uruchomić będę ogromnie wdzięczny ;) Są skany plików wszytko jak na dłoni , brak wirusów.

POZDRAWIAM
Opublikowano

Aktualnie botowi i tak padła stronka więc sobie nie po używasz na dodatek jest to płatny bot, a jeżeli nie umiesz go nawet włączyć to oznacza, że tym bardziej go nie skonfigurujesz....

Opublikowano

Ziomek ale może ktoś się na tym zna i da uruchomić to dziadostwo.

Jeżeli jest to płatny bot to gdzie go można kupić i wgle >?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...