Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]PS3 Super Slim 500 gb+ DS3 + GTA V, prawie nówka, super okazja.

091

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Nazwa rzeczy: Playstation3 Super Slim 500 GB + pad (DS3) + GTA V.
Metoda kontaktu: gg - 35489884, pw forum, pod tematem.
Opis rzeczy: Mam do sprzedania przedmiot wymieniony powyżej, kupiona niedawno, używana 2-3 razy, w idealnym stanie (nie różni się niczym od nówki oprócz tego, że wyjęta z pudełka i łącznie używana przez 2h). Mogę dorzucić oryginalne pudełko. (wszystkie kable w zestawie, dodatkowo dorzucam kabel HDMI którego w oryginalnym zestawie nie było a kosztuje on 50 zł)
Oczekiwana/oferowana cena: Do negocjacji, zapraszam do wyżej wymienionego kontaktu, można śmiało oferować.
Zdjęcia/inne informacje: Zdjęć nie mam z powodu braku telefonu (właśnie po to mam zamiar sprzedać PS3), jednak w razie zapotrzebowania proszę śmiało napisać - dam radę je skombinować. (Chociaż przyznam, że nie ma po co, wszystko wygląda jak nowe)

• 5 tygodni później...
Bywalec
Opublikowano

Interesuje cie zamiana za samsunga galaxy note n7000 bądź 500zł? 

Telefonu nie potrzebuję, mam wystarczająco dobry. ;p

Cena minimalna ? Bądź jakąś wymiana ?

Wymian też nie preferuje chyba, że za ewentualne części do komputera.

Co do ceny minimalnej - nie wiem ile ludzie są w stanie dać, kupiłem za 980 zł nówkę, aktualnie wygląda jak nówka, oryginalne pudełko jest, wszystko jak nowe, praktycznie nieużywane ps3, troszkę mi szkoda oddać za 450 zł mniej po zagraniu 2 razy.

Opublikowano

Mówisz, że zdjęć nie masz bo nie masz telefonu... ktoś Ci proponuje telefon to odrzucasz mówiąc, że masz wystarczająco dobry? Dziwne.

Jaka kwota Cie interesuje?

784091427630431250239.png

Bywalec
Opublikowano

Mówisz, że zdjęć nie masz bo nie masz telefonu... ktoś Ci proponuje telefon to odrzucasz mówiąc, że masz wystarczająco dobry? Dziwne.

Jaka kwota Cie interesuje?

Zobacz kiedy temat był napisany, telefon już dawno zakupiłem. Niestety mój komputer podupada, trzeba troszkę zainwestować.

Jeśli mass tel poprosze zdj na pw

Dzisiaj niestety już nie zrobię, jak się uda to będę miał chwilę jutro lub w czwartek, postaram się zrobić kilka zdjęć.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cyknij parę fotek , jeżeli jest w tak dobrym stanie to ktoś kupi/wymieni się . Bo tak to nie wiadomo jak wygląda konsola i nikt się nie zgodzi na taki deal :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ale kręcisz ;)

Zdjęć nie mam z powodu braku telefonu (właśnie po to mam zamiar sprzedać PS3),

Gubisz się widzę w tym co piszesz :) Jak kwota minimalna Cie interesuje

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Trolinio wyczuwam :) 

po 599 zł  PS3 nowka chodzi .. 
Nie oplaca sie kupowac uzywek .. Czesto padają chyba ze kolega daje gwarancje ale jechanie na drugi koniec polski zeby oddac na gwarancje ? bez sens ;D

Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodne
Jebię zdania postronne, to zapamiętaj..
Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czole
Dla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..
Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...