Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Film dokumentalny o E-sporcie?

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Fajny pomysł, ale nasz polski e-sport jeśli chodzi o lola jest ubogi. Tylko Roccat i Kubon są znani :P

Opublikowano

­Nie żeby coś, ale wydaje mi się że coś podobnego było już nakręcone ale skupiającego się na Docie, a przynajmniej był plan zrobić coś takiego. Jak dla mnie byłby to ciekawy krok, może zachęciłoby to niektórych ;)

­azYIWDl.png

Opublikowano

­Nie żeby coś, ale wydaje mi się że coś podobnego było już nakręcone ale skupiającego się na Docie, a przynajmniej był plan zrobić coś takiego. Jak dla mnie byłby to ciekawy krok, może zachęciłoby to niektórych ;)

Masz rację, Dota została wybrana szybciej, aczkolwiek nie spotkałem się nigdzie z takim filmem o Dot'cie :) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Pomysł jako tako ciekawy, obecnie powstaje sporo filmów na różny temat więc dlaczego nie miałby ktoś poruszyć tematyki e-sportowej? Może dzięki temu więcej ludzi zrozumie na czym to konkretnie polega, jak wygląda taki świat od kuchni i będzie z ich strony więcej wsparcia dla graczy.

Opublikowano

Jest już taki film ( min. Dota 2) o nazwie " Free to play " możecie go ściągnąć na steamie bądź obejrzeć na youtubie

//Nieregulaminowa sygnatura - za duży rozmiar, .gif.

Opublikowano

Jest już taki film ( min. Dota 2) o nazwie " Free to play " możecie go ściągnąć na steamie bądź obejrzeć na youtubie

Chyba o ten film chodzi, tak?

Ja z chęcią bym oglądnął taki film z LoLa e-sport, może bym się czegoś ciekawego dowiedział i mam nadzieję że zachęci ten film trochę więcej polskich graczy do uczestniczenia w tym. ;)

Opublikowano

wedlug mnie nic ciekawego film bd trwal ponad h i bd opowiadac jak to sie napierdala w gierki w sumie zadna nowosc.

Ps. Esport to dno ktore nie przynosci satysfakcji z ogladania takiego czegos jest to dla mnie smiensze jak ludziki sie na to jaraja wole zwykly meczyk w tv sobie obejrzec niz marnowac na take rzeczy czas. Elo

Opublikowano

@m4sturbator tylko imba juz nie jest profesjonalnym graczem. do tego przestal grac bo ma studia.

nervarien nie gra profesjonalnie ale jest dosc popularny byly gracz xaxus tez ma spokojnie po 1k ludu na streamach.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Imba jest najbardziej znany ...

Imba jak narazie skończył przygodę z lolem na rzecz studiów.Imo najbardziej znani to:

Nerva,Kubon,Wojtek ;)

Opublikowano

Fajny pomysł, ale nasz polski e-sport jeśli chodzi o lola jest ubogi. Tylko Roccat i Kubon są znani :P

ŻARTUJESZ? PROSZĘ CIĘ, OPUŚĆ TEN TEMAT, ZEEDYTUJ POST I ZABIJ SIĘ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...