Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League Of legends Czy da rade spaść z ligi?

VebI98317

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak będziesz przegrywał to tak, jak będziesz nieaktywny to nie. Ochrona przed spadkiem za brak aktywności w kolejce rankingowej jest do golda

Opublikowano

Jak będziesz przegrywał to tak, jak będziesz nieaktywny to nie. Ochrona przed spadkiem za brak aktywności w kolejce rankingowej jest do golda

W styczniu przegrałem 7 meczy w S5 mając 0 LP i nie spadłem, to na pewno nie dlatego że mam wysokie MMR. xD Pisali to gdzieś że z Silvera do Brązu się nie da spaść, tak samo z Golda do Silvera...

Opublikowano

W styczniu przegrałem 7 meczy w S5 mając 0 LP i nie spadłem, to na pewno nie dlatego że mam wysokie MMR. xD Pisali to gdzieś że z Silvera do Brązu się nie da spaść, tak samo z Golda do Silvera...

K***A K***A K***A K***A

jesteś uplośledzony? PRZECZYTAJ TEN PATCH JESZCZE RAZ.

Idz nawet do brudasa Nervariena na youtube i obejrzyj co mówi. To, że nie spadłeś to miałeś farta. Za pierdolenie głupot powinieneś bana dostać i utracić rangę do c***a pana.

Rownie dobrze ja przegralem na D5 z 10 meczy i nie spadlem. WOW RITO DODAL TO TEZ DLA DIAXUF?

DEGRADUJCIE PLIX

edit : Dodatkowo Nicktron spadał z milion razy do brązu. Kolejny argument do degradacji za wprowadzanie w błąd.

579571423327107377857.png

Opublikowano

W takim dziale jak League of Legends powinni brać pod uwagę również rangę w grze lub chociaż wiedzę na temat gry... to co napisałeś jest totalną bzdurą.

Pomocnik
Opublikowano

Koledzy up mają rację, mój kolega przegrał kilka meczy w goldzie 5 mając 0 lp i spadł do silvera ;)

Opublikowano

K***A K***A K***A K***A

jesteś uplośledzony? PRZECZYTAJ TEN PATCH JESZCZE RAZ.

Idz nawet do brudasa Nervariena na youtube i obejrzyj co mówi. To, że nie spadłeś to miałeś farta. Za pierdolenie głupot powinieneś bana dostać i utracić rangę do c***a pana.

Rownie dobrze ja przegralem na D5 z 10 meczy i nie spadlem. WOW RITO DODAL TO TEZ DLA DIAXUF?

DEGRADUJCIE PLIX

edit : Dodatkowo Nicktron spadał z milion razy do brązu. Kolejny argument do degradacji za wprowadzanie w błąd.

Ale ty jesteś dojrzały, przeklinasz w internecie... Nawet spokojnie napisać nie można jak się miało na własnym koncie, bo od razu jakiś typ się odezwie i wyzwie od najgorszych... Zdegradować to ty sobie możesz... Nie interesuje jak ktoś miał, napisałem jak ja miałem i mam gdzieś czy inni też tak mieli. Weź idź klocki układaj..

W takim dziale jak League of Legends powinni brać pod uwagę również rangę w grze lub chociaż wiedzę na temat gry... to co napisałeś jest totalną bzdurą.

To co napisałeś również jest totalną bzdurą. Co ma ranga w grze do umiejętności moderowania forum i wiedzy? 

Koledzy up mają rację, mój kolega przegrał kilka meczy w goldzie 5 mając 0 lp i spadł do silvera ;)

Ja wcale nic nie napisałem że takiej możliwości nie ma, po prostu napisałem jak mi się przytrafiło i jak było kilka patchów temu... 

Opublikowano

Ale ty jesteś dojrzały, przeklinasz w internecie... Nawet spokojnie napisać nie można jak się miało na własnym koncie, bo od razu jakiś typ się odezwie i wyzwie od najgorszych... Zdegradować to ty sobie możesz... Nie interesuje jak ktoś miał, napisałem jak ja miałem i mam gdzieś czy inni też tak mieli. Weź idź klocki układaj..

To co napisałeś również jest totalną bzdurą. Co ma ranga w grze do umiejętności moderowania forum i wiedzy? 

Ja wcale nic nie napisałem że takiej możliwości nie ma, po prostu napisałem jak mi się przytrafiło i jak było kilka patchów temu... 

Więc pisząc "to na pewno nie dlatego że mam wysokie MMR. " wcale nie potwierdziłeś tego, że nie można spaść poprzez przegrywanie?  od teraz będę obserwował twoje posty bo nie pozwole by ktos taki awansowal. Każdy głupi post będzie reportowany bądź pewien.

Dodatkowo dywizja nie ma nic do wiedzy o grze? O k***a XDDDDD To może dajmy tutaj na moderatora brąza i niech pieprzy głupoty jak potłuczony tak jak ty?

A może przypomnieć słowa GM'a @Zarax ?

"Zastrzeżenie mam tylko do 1 rzeczy, chciałbym, abyś nie wypowiadał się w tematach, na które nie masz zielonego pojęcia, zdarza się, nie każdy jest wszechwiedzący."

Dokładnie opisuje to co odpierdalasz w tym dziale. Mam nadzieje, że administracja spojrzy na Ciebie i degrad poleci. Bo ostrzeżenie na bank poleci.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Eryk wszystko dobrze wyjasnil, a ty wprowadzasz ludzi w błąd.

Z ligi ciezej jest spaść niz z np 4 dywizji do 5, no ale oczywiscie nie wiem ale i tak sie wypowiem.

Opublikowano

Oczywiście że się da. Jedyne pocieszenie to jest to że można przeskoczyć 2 dywizje jeżeli masz wysokie mmr. 

35je7mq.jpg

Pomocnik
Opublikowano

Spaść jedynie nie możesz,gdy jesteś w brązie-silverze i będziesz nieaktywny :)

Da się spać z golda i silvera, jak przegrasz za dużo meczy.

Pomocnik
Opublikowano

Up, racja. Nie wiem co się dzisiaj ze mną dzieje, ale cały czas popełniam takie błędy, wybacz Selfie. Jednakże, jak będziesz za długo nieaktywny , to też Cię zrzuci niżej.

Opublikowano

Up, racja. Nie wiem co się dzisiaj ze mną dzieje, ale cały czas popełniam takie błędy, wybacz Selfie. Jednakże, jak będziesz za długo nieaktywny , to też Cię zrzuci niżej.

Nie zrzuci niżej z brązu-silvera,przecież mamy immunitet ;)

stary,co się dzieje?! :D

Opublikowano

ub1mja.jpg

Dość stara wiadomość, lecz nic się nie zmieniło :)

Właśnie się pozmieniało i to dość sporo! ;)

93cke6.jpg

9ff21k.jpg

@Kodzi12 specjalnie zrobiłem zrzut ekranu by była godzina... zauważ proszę kiedy napisałem post z błędem, a kiedy otrzymałem odpowiedź na moje pytania od supportu. Po prostu myślałem że nadal jest ta śmieszna blokada na niespadanie. :P

Nie chce Cię niepokoić, ale otrzymałem za ten błąd warna dla twojej wiadomości, tak więc nie jesteś jedyny który dostaje warny. ;)

Opublikowano

Można spaść i to już dawno, poprzez nieaktywność i brak lp.

@NeVdi ciebie nie rozumiem.. Raz piszesz że nie można, a potem tak jakby udowadniasz, że można.

Na dodatek prowadziłeś offtop.. Ja bym już warna dostał.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Można spaść poprzez nieaktywność jak i przegrywanie dużej ilości meczów. W dużej mierze odgrywa tutaj role nasze MMR.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...