Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs na opis działu oraz subforów w Pogaduszkach! - Dyskusja

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie rozkminiam tematu xD

mamy tutaj zadawać pytania odnośnie konkursu czy podawać swoje propozycje?

Jeżeli to pierwsze to uważam że temat jest zbędny :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

nie rozkminiam tematu xD

mamy tutaj zadawać pytania odnośnie konkursu czy podawać swoje propozycje?

Jeżeli to pierwsze to uważam że temat jest zbędny :)

Jeżeli coś jest niejasne to można tutaj się zapytać. 

Opublikowano

Czy jeżeli dodam opis do kilku (nie do wszystkich) działów, i zostanie zaakceptowane, to mogę edytować post dodając nowe slogany, czy będzie uznane to za edycję pracy?

Opublikowano

Czy jeżeli dodam opis do kilku (nie do wszystkich) działów, i zostanie zaakceptowane, to mogę edytować post dodając nowe slogany, czy będzie uznane to za edycję pracy?

Po akceptacji zabronione jest edytowanie. Od razu dajesz całą pracę jaką przygotowałeś. ;) Jeżeli zrobisz np. do Muzyki i Filmów to po edycji nie będziesz mógł dodać kolejnych. 

Opublikowano

Po akceptacji zabronione jest edytowanie. Od razu dajesz całą pracę jaką przygotowałeś. ;) Jeżeli zrobisz np. do Muzyki i Filmów to po edycji nie będziesz mógł dodać kolejnych. 

Czyli jeśli chcę napisać kolejne slogany mam napisać kolejny komentarz, że to kontynuacja (nie poprawa, tylko do nowych działów) z dopisanym komentarzem, że to kontynuacja, czy w pierwszym poście dać adnotację, że to jeszcze nie wszystkie moje prace?

Opublikowano

Czyli jeśli chcę napisać kolejne slogany mam napisać kolejny komentarz, że to kontynuacja (nie poprawa, tylko do nowych działów) z dopisanym komentarzem, że to kontynuacja, czy w pierwszym poście dać adnotację, że to jeszcze nie wszystkie moje prace?

W pierwszym poście napisz, że to nie wszystkie prace. Wtedy nie zostanie zaakceptowana od razu po dodaniu. Jak już wrzucisz resztę to napisz pw do mnie to zaakceptuję. 

Opublikowano

1. Kto wymyślił tak kreatywny konkurs ?

2. Tylko jedna osoba zgarnia plakiete a reszta tylko -5%? 

3. Jest sens nowych opisów skoro nikt i tak tego nie czyta ? Ktoś ma problem z zadaniem to wbija do działu a nie czyta pierw co jest napisane w opisie.

Opublikowano

Nie zrobiłem sloganu "Pogaduszki", czy mogę użyć opcji edytuj, by go dodać?

Ewentualnie możesz wysłać mi PW z tym sloganem to go dodam do Twojej pracy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...